in

I muftijin sin ima drugu ženu? Usame oženio svoju učenicu (19) kojoj je predavao u Medresi?! – Senzacija

I muftijin sin ima drugu ženu? Usame oženio svoju učenicu (19) kojoj je predavao u Medresi?! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Usame Zukorlić, predsjednik Stranke pravde i pomirenja i sin pokojnog muftije Muamera Zukorlića, navodno je krenuo je očevim stopama i oženio se drugi put. Usame je drugi po redu brak navodno sklopio po šerijatskom pravu sa svojom učenicom, devetnaestogodišnjom Aminom Paljevac, kojoj je bio nastavnik još dok je predavao u Medresi Gazi Isa-beg u Novom Pazaru, piše Srpski telegraf.

Prva žena Usame Zukorlića, Jasmina Rastoder, kako objašnjava dobro obaviješteni izvor Srpskog telegrafa iz Novog Pazara, nikako nije mogla da se pomiri s činjenicom da je Usame u kuću doveo drugu ženu, pa je s njihovo četvoro djece otišla kod roditelja u Ameriku.

Usame se sa Jasminom Rastoder vjenčao 2012. godine. Ona je takođe završila Medresu u Novom Pazaru, a prethodno je 15 godina živjela u Njujorku gdje joj roditelji i dalje žive.

Cijela ova priča podigla je veliku prašinu u Novom Pazaru i nastao je veliki haos. Iako je Usame pokušao da zataška cijelu stvar, prema riječima dobro obaviještenog izvora, to mu nije pošlo za rukom jer je Novi Pazar mala sredina i vesti, a pogotovo ovakve pikanterije, brzo se pročuju.

– Amina Paljevac je bila njegova učenica. On joj je predavao dok je išla u Medresu i tako je sve počelo. Njene drugarice su primijetile da se nešto čudno dešava i da je odnos Amine i Usamea nešto više od odnosa profesor – učenica. Ubrzo su počele da se šire i glasine da su njih dvoje u vezi. Nakon toga se saznalo i da su se vjenčali po šerijatskom pravu – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Dodaje da je zbog toga u porodici Zukorlićeve prve supruge Jasmine Rastoder nastao haos.

– Njeni roditelji su poprilično razočarani i smatraju da im je kćerka uvrijeđena i da joj je, kao i njenoj porodici, narušen ugled. Oni su obrazovani i situirani ljudi koji čitav život žive na zapadu, odnosno Americi. Čim su glasine o Usameovoj ženidbi počele da se šire Novim Pazarom oni su došli po kćerku i unučiće i odveli ih u Ameriku – objašnjava izvor Srpskog telegrafa. Podvlači da Zukorlićeva prva supruga Jasmina Rastoder i njeno četvoro djece, osim srpskog, imaju i američko državljanstvo, pa im odlazak u Ameriku nije bio problem.

Izvor pojašnjava i da po šerijatskom pravu postoje određena pravila kada muškarac može drugi put da se oženi.

– Da bi se vjenčao drugi put, muškarac mora da dobije saglasnost prve supruge. Takođe je u obavezi da na ravnopravan način tretira vjenčane žene, kao i da ih finansijski podjednako izdržava i vodi računa o svakoj od njih kao i o djeci – ističe dobro obaviješteni izvor. Dodaje i da po Novom Pazaru kruži priča da Usame nije dobio blagoslov od prve supruge da stupi u drugi brak, mada kaže i da ne zna koliko je to tačno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kada su pozvali Usamea Zukorlića da prokomentariše ove navode on je kratko rekao da ne priča o privatnom životu i da je to, generalno, stav njegove porodice.

– Ironično je da su se dezinformacije proširile dok sam sa porodicom bio na odmoru. Nije tačno da sam se rastavio sa porodicom niti smo se ijednog trenutka rastavljali – kratko je rekao Zukorlić.

Izvor: Kurir

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pariz štedi: Spomenici u mraku

Pariz štedi: Spomenici u mraku

Bajern kaznio promašaje Barselone i matirao je za četiri minuta

Bajern kaznio promašaje Barselone i matirao je za četiri minuta