in

Detalji iz braka Saše i Suzane Popović: Na ivici razvoda zbog romanse sa drugom pjevačicom

Slatka-Tajna.Eu

Saša Popović i Suzana Jovanović više od dvije decenije u skladnom su braku, a ljubavna romansa sa jednom poznatom pjevačicom sa kojom je Sale bio prije Suzane i dalje intrigira javnost.

Kako se šuškalo, tada zaljubljeni par planirao je i vjenčanje, međutim do toga nije došlo, a nakon razlaza ostali su u dobrim odnosima. Ova popularna dama i Sašina sadašnja supruga, danas su dobre prijateljice.

Davne 1991. godine, na proslavi 18. rođendana Cece Ražnatović došlo je do umalo sudbonosnog susreta koji je kasnije punio novinske stupce. Saša Popović na pomenutoj proslavi osvojio je pjevačicu, ali to nije bila njegova sadašnja supruga Suzana.

Riječ je o popularnoj Zlati Petrović, a njihova ljubav navodno je bila toliko strasna da se spekulisalo kako će direktor “Grand” produkcije odvesti pjevačicu pred oltar.

Ipak, život je za njih imao druge planove te je umjesto vjenčanja uslijedio raskid. Ova neslavno završena ljubavna priča u to vrijeme krunisana je duetom „Horoskop“, a par je čak početkom posljednje decenije prošlog vijeka pozirao zajedno i za novine, prenosi “Svet”.

Da je Suzana ipak njegova sudbinska i prava ljubav svjedoči dugogodišnja ljubavna bajka u kojoj godinama uživaju i iz koje imaju kćerku Aleksandru, kao i činjenica da je Suzaninog sina iz prvog braka Danijela, Sale prihvatio kao svog.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Supruga svom dragom očito nije zamjerila romansu sa kolegicom, a kako je jednom prilikom i sama istakla, ona vjeruje da je baš Zlata donijela sreću njoj i Saši.

-Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah poslije toga udala sam se za Sašu – ispričala je Suzana svojevremeno.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NEMA VIŠE EMINE MUJIĆ KAKVU SMO ZNALI: Promijenila je lični opis, skratila kosu i dotjerala se

Vrijeme je da zasadite hrizanteme