in

Đokovići potrošili ogromno bogatstvo na svadbu: Otkriveno šta je na vjenčanju Saške i Đorđa najviše koštalo

Slatka-Tajna.Eu

Porodica Đoković iskeširala je 75.000 eura za vjenčanje najmlađeg Novakovog brata Đorđa (27) i njegove izabranice Saške Veselinov. Oni su svadbu pravili u dvije države – u Srbiji i Crnoj Gori!

Mladenci su se jučer tačno u podne zavjetovali na vječnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu u krugu najuže porodice i kumova, a zatim su avionom otputovali u Tivat!

Na crkvenom vjenčanju Đoletova braća Novak i Marko, kao i roditelji nisu skidali osmijehe sa lica, a majku Dijanu su u jednom trenutku savladale emocije i zaplakala je dok ju je najuspješniji teniser svih vremena grlio.

-Mlada je blistala u raskošnoj bijeloj venčanici, koja je koštala oko 5.000 eura. Novak je kitio muzičare i naručivao pjesme “Luckasta si ti” i “Danas, majko, ženiš svoga sina”. Posebno ga je pogodila numera “Ružo rumena”, zbog koje se odmah latio novčanika, pa je čašćavao trubače – priča za Informer izvor blizak ovoj porodici.

Mnoge je iznenadila odluka mladenaca da poslije crkvenog vjenčanja zajedno sa svatovima avionom odlete u Crnu Goru.

-Mladenci su se sa porodicom nakon crkvenog vjenčanja uputili do Novakovog restorana na kratki predah, a u popodnevnim časovima krenuli su na aerodrom, odakle su poletjeli za Tivat. Samo su za avionski prevoz iskeširali 12.000 eura. Mjesto u restoranu u kome su se provodili košta 100 eura, što znači da su za to platili 8.000 eura. Obezbijedili su i boravak u hotelu za sve zvanice, što ih je koštalo oko 10.000 eura. Muzika im je bila važna stavka, pa su za nju platili 25.000 eura, a za dekoraciju još 5.000 eura. Ostali troškovi, kao što su Saškina šminka, cipele, haljina za presvlačenje, Đoletovo odijelo, cipele i mnoge druge sitnice koštale su ih dodatnih 10.000 eura – priča izvor.

Novak je bio presretan zbog ženidbe svog brata, pa je kratko rekao:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Najponosniji sam danas zbog njega. Što se tiče bračnih savjeta, sve će mu se kazati samo – rekao je teniser.

Pogledajte slike:

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

EVO KAKO ĆE SE SAŠKA OD SAD PREZIVATI: Stala je na “ludi kamen” sa Novakovim bratom, a onda se prvi put oglasila kao udata zena! – Senzacija

Vicevi Ne Zna Ga Izvadit Vicevi Do Suza smeh Komedija Parodija Smijesno😂