in

Zbog njega i u zatvor: Romana Panić konačno pokazala dečka

Zbog njega i u zatvor: Romana Panić konačno pokazala dečka
Slatka-Tajna.Eu

Dečko Romane Panić već duže vrijeme prava je misterija za javnost.

Otkako je prije dvije godine uhapšena u Australiji, pjevačicin privatni život ne prestaje da zanima mnoge. Mediji su tada pisali da su ona i njen partner Filip Mrkanjić, inače agent za nekretnine, privedeni zbog pronevjere novca.

Od tada je dečko Romane Panić tema o kojoj se i te kako piše. Iako je čitava pričala na kraju imala sretan kraj, pjevačica nikada nije željela da iznosi detalje svog emotivnog života.

-Romana već više od dvije godine živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašla u ljubavi sa biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Poslije niza poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno sretna i zadovoljna. Poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, na njegov prijedlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života ‒ rekao je izvor blizak Romani i dodao da su ona i njen vjerenik uhapšeni dok boravili su u Australiji kao turisti.

Ipak, Romana je riješila da ne krije svoju sreću pa je na Instagramu objavila rođendansku fotografiju sa vjerenikom.

“I tako stalno ja pričam, on se hvata za glavu! Sretan rođendan, ljubavi”, duhovito je napisala Romana i konačano pokazala Filipa.

(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User
Razoren sam, ovo je nešto najteže

Razoren sam, ovo je nešto najteže

EU planira nametnuti gornju cijenu za ruski plin

EU planira nametnuti gornju cijenu za ruski plin