in

Wwin generalni sponzor KK Borac Banja Luka / Bljesak.info

Wwin generalni sponzor KK Borac Banja Luka / Bljesak.info
Slatka-Tajna.Eu
Wwin generalni sponzor KK Borac Banja Luka / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

KK Borac i kompanija Wwin su zvanično potpisali sporazum o generalnom sponzorstvu u naredne tri sezone, te će tako klub ubuduće i u svom nazivu nositi ime KK Borac WWIN.

Sa velikim zadovoljstvom su podigli suradnju sa ovom renomiranom kompanijom na viši nivo. Zahvaljuju se što su prepoznali potencijal ulaganja u njihov kolektiv te time omogućili da se klub razvija, te u budućnosti još bolje funkcionira.

KK Borac WWIN će se u predstojećoj sezoni nastupati u ABA2 i Premijer ligi BiH, te u KUP-u BiH i KUP-u RS, u svim informacionim medijima (TV, novine i internet) u nazivu i naslovu imena kluba će stajati i ime kompanije WWIN.

Ugovor je potpisan na tri godine, točnije teče od 05.09.2022. pa na tri naredne sezone 2022/23, 2023/24, 2024/25.

PR  / Wwin

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša i među njima je uložio u najviše klubova obzirom da je jedino logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

Logo WWin krasi dresove klubova u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim nogometnim ligama. Vrijedno je izdvojiti FK Jedinstvo Bihać, FK Radnik Bijeljina, FK Ljubić Prnjavor, FK Kozara Gradiška, FK Velež Nevesinje, FK Mladost Gacko, FK Hercegovac Bileća.

Košarkaške klubove:KK Borac Banja Luka, KK Široki, KK Mladost Mrkonjić Grad, kao i rukometne klubove RK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, ženski rukometni klub Borac Banja Luka, RK Velež Nevesinje, ženski odbojkaški klub Leotar Trebinje, muški odbojkaški klub Bosna Sarajevo.

Kada je riječ o malom nogometu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, KFM Leotar.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Federaciji BiH provode se projekti vrijedni 6,7 milijardi KM

U Federaciji BiH provode se projekti vrijedni 6,7 milijardi KM

Trik pomoću koga možete da prikrijete svaku bubuljicu

Trik pomoću koga možete da prikrijete svaku bubuljicu