in

JEDINSTVEN DOGAĐAJ U ITALIJI: Elvir Bajrić rame uz rame sa najboljim frizerima Evrope

JEDINSTVEN DOGAĐAJ U ITALIJI: Elvir Bajrić rame uz rame sa najboljim frizerima Evrope
Slatka-Tajna.Eu

Ovog vikenda u Bresci u Italiji održana je manifestacija koja je okupila renomirane frizerske majstore i edukatore. Poziv da bude gost na događaju, na kojem su predstavljeni najnoviji trendovi u frizerstvu, ali i novi revolucionarni brend, dobio je i najbolji sarajevski frizer i edukator Elvir Bajrić.

Već dvadeset godina sam dio kreativnog tima TIGI, jednog od najboljih frizerskih timova na svijetu. Nastupio sam 2009. na velikom šou u Rimu, a potom i 2013. u Londonu, na manifestaciji “Tigi World Release”, koja je okupila probrane edukatore iz cijelog svijeta. Nakon zastoja od dvije godine zbog koronavirusa, frizerski svijet je spreman za novi luksuzni brend NVNT, kojem predviđaju još bolji uspjeh. Akos Bodi, kreativni direktor novog brenda NVNT, a koji je svojevremeno bio kreativni direktor TIGI-ja za Evropu, novim brendom najavljuje novu eru i revolucionarnu tehnologiju u frizerskoj umjetnosti. Bio sam njegov gost na ekskluzivnom predstavljanju brenda NVNT u Italiji, tokom kojeg smo se upoznali i sa novim tehnikama šišanja i trendovima u frizerstvu. Novi brend je najavljen i na naslovnici Hairdressers Journala, izdanja za septembar/oktobar, inače najpoznatijeg specijaliziranog frizerskog magazina – kaže Elvir Bajrić.

Naš poznati frizer potvrdio je još jednom da ostaje u samom vrhu i među najboljim frizerima svijeta, prateći i donoseći najnovije trendove u našu zemlju. Novi pristup radu, nove tehnike, stilove, kao i proizvode novog svjetskog brenda Bajrić uskoro donosi u prijestonicu.

NVNT je eco friendly brand, nešto čemu strijeme svi koji vole našu planetu i što je danas postalo imperativ u proizvodnji. Također podržava beskrajnu kreativnost frizera i u isto vrijeme zadovoljava individualne potrebe klijenta. Kao i uvijek trudimo se da pratimo svjetske trendove i udovoljavamo našim klijentima, a sigurno da će biti zadovoljni novinama koje sa nama stižu u Sarajevo. Prije 20 godina sam bio prvi frizer u našoj zemlji koji je klijentima u salonu omogućio kupovinu kozmetike za kosu prilagođene njihovom tipu i potrebama, a sada idemo korak dalje sa novim ekskluzivnim i luksuznim brendom – govori Bajrić.

Podsjetimo, Elvir Bajrić je i autor stručnog priručnika o tehnikama šišanja i bojenja kose – “Rječnik frizerskih tehnika i termina”, prvog takve vrste u BiH, a koji pomaže u edukaciji sadašnjim i budućim generacijama frizera.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Svakodnevne navike koje mogu negativno da utiču na zdravlje srca

Svakodnevne navike koje mogu negativno da utiču na zdravlje srca

RAT UŽIVO: Ruski političari se posvađali na televiziji, počeli prebacivati krivnju za rat

RAT UŽIVO: Ruski političari se posvađali na televiziji, počeli prebacivati krivnju za rat