in

GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU: Slika Lidije Vukićević iz mlađih dana, njena ljepota je vanvremenska

Slatka-Tajna.Eu

Glumica Lidija Vukićević, kako mnogi kažu, žena vanvremenske ljepote i neko za koga je vrijeme odavno stalo, ni poslije toliko godina ne prestaje da oduzima dah.

Specifičnog izgleda, loknaste kose i dugih nogu, bila je miljenica kako muškom dijela publike, tako i ženske populacije, koja je ovu glumicu obožavala. Pored profesionalnog uspjeha, kako sama kaže, najveći trofej predstavljaju njena dva sina sa kojima se uvijek rado ponosi i spominje.

Lidija je nedavno otkrila tajnu svog mladolikog izgleda i zaustavljanja vremena kada je njen izgled i duh u pitanju:

  • Ja sam dijete u duši i to sam davno naučila da njegujem kod sebe. Većina me pita i za izgled i za moju vedrinu u ‘ovim godinama’, iako mi to nije pretjerano važno. Uvijek kažem da to nije pitanje godina, to nema nikakve veze sa tim, već sa unutrašnjom energijom i habitusom. Često volim da kažem ‘Koliko bismo bili stari, kada bi znali koliko imamo godina?’ i to je donekle moj odgovor na sve. Neko sam, ko je godinama njegovao i radio na svom unutrašnjem biću i mislim da je sve ostalo samo konačan rezultat. Sačuvala sam unutrašnji mir i blagostanje, jer čovjeku može biti sve u redu, možete sjediti u najljepšoj bajci, a da osjećate neki nemir iznutra, a to onda nije dobro. Na vrijeme sam to shvatila i radila na sebi, pronašla mir, na prvom mjestu sama sa sobom.

Glumica, iako je napunila 60 godina, izgleda potpuno suprotno od brojeva u ličnoj karti, a kako je izgledala prije nekoliko decenija, kada je važila za jednu od najljepših žena bivše Jugoslavije:

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hajduk otpustio Dambrauskasa, novi trener dolazi iz BiH

PRVA OBJAVA SNAHE ĐOKOVIĆA NAKON VJENČANJA: Evo zbog čega je pobrala komplimente