in

Svi detalji svadbe Džejline sestre: Luksuzna dekoracija, moderne haljine i vjenčanica kao iz bajke

Slatka-Tajna.Eu

Nakon Džejline sestre Lejle, sudbonosno “da” izgovorila je i Šejla svom dugogodišnjem partneru Edinu Šeku koji je prije samo nekoliko mjeseci zaprosio tokom odmora na skijalištu.

Mlada se pojavila u prelijepoj, nježnoj vjenčanici sa dugim rukavima, dok je mladoženjin izbor bilo krem odijelo, baš poput onih sa crvenih tepiha.

Nakon opštinskog vjenčanja, uslijedila je gala proslava u jednom restoranu koji je odisao luksuzom budući da je bio dekorisan kao u bajci.

Detalji osmišljeni do najmanjih sitnica, baš po želji mlade, ostavili su bez daha svakog gosta, a Džejla je pojedine podijelila sa fanovima na društvenim mrežama.

Kao što su se svi nadali Džejla se vrlo brzo latila mikrofona i dovela atmosferu do usijanja. Nizala je hit za hitom, a osim mladenaca koji su nasmijano đuskali sve vrijeme, nije bilo gosta koji nije bio na nogama.

Da bi to bila prava žurka, Šejla je riješila da se presvuče i ponijela nježno-roze haljinu do poda u kojoj je izgledala poput prave princeze.

Ono što je svima privuklo pažnju je što su Šejline sestre odlučile da zablistaju u istim haljinama, iako se Džejla odlučila za plavu varijantu, a Lejla za žutu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Nema sumnje da je za porodicu Ramović ovo bila noć za pamćenje koja će se sigurno ponoviti kada i treća nasljednica Džejla odluči da stane na ludi kamen.

Pogledajte slike:

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Teodora Džehverović ne izlazi iz teretane: Pohvalila se napretkom, nije za one slabog srca

‘AKO JE BOLESTAN NEKA SE LIJEČI U PRITVORU’: Da li je na sceni pokušaj ‘vađenja’ Ratka Mladića iz haškog pritvora