in

POZLILO JOJ NA NASTUPU! Barbara Bobak povratila na bini, hitno je odveli u bolnicu

Slatka-Tajna.Eu

Barbara Bobak doživjela je navodno neprijatnost prošle nedelje kada joj je toliko pozlilo na nastupu i povratila na bini.

– Ona je sve vrijeme bila blijeda, od momenta kad je izašla pred publiku vidjelo se da joj nije dobro. Iako je bila ful našminkana i sređena, svi su primjetili da se bori da izgleda veselo, u jednom momentu muzičar je počeo da pjeva sa njom, takoreći da je pokriva, da bi u jednom momentu Barbara bukvalno preletjela preko bubnjeva i povratila. Dobro da nije pala u tom trku. Jurnula je jer nije željela da to iko vidi, a nije bilo vremena da siđe sa bine. Stvarno je dala 200 odsto sebe, ali očigledno da je imala veliki problem. Sreća pa je samo malo njih u publici to vidjelo, samo oni koji su stajali skroz bočno. Barbara je dušu ispustila, što se kaže i poslije se više nije vratila na scenu, ali je bend nastavio da svira do kraja, pa su ljudi koji su došli u klub mogli da uživaju u muzici – prenose mediji.

– Nju je hitna pomoć odvezla u bolnicu, gdje su je priključili na infuziju. Njena drugarica je poslije čula da nije u pitanju nikakva bolest, nego samo iscrpljenost organizma i neki stomačni virus koji sad vlada – prenose mediji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ROMANSA, PRELJUBA, NASILJE: U kakvom su uistinu odnosu Džejla Ramović i Marija Šerifović?

Recept za francusku pitu sa šljivama koja je brzo gotova