in

Kombinacije boja pomoću kojih ćete izgledati luksuzno i šik

Kombinacije boja pomoću kojih ćete izgledati luksuzno i šik
Slatka-Tajna.Eu

Određene kombinacije boja zaista mogu izgledati luksuzno, bilo da ste svoju odjeću platiti nekoliko ili nekoliko stotina konvertibilnih marka. Postoje četiri kombinacije boja zbog kojih odjevni outfiti uvijek izgledaju skupocjeno i besprijekorno

Zelena i smeđa

Efekt luksuza, prema mišljenju modnih znalaca, najbolje se postiže kombinacijom zelenih i smeđih nijansi, i to tako da odjevni komadi budu u zelenoj, a dodaci i cipele u smeđoj boji. No, uvijek možete izabrati neke druge varijacije, bitno je ne miješati više niti jednu boju osim ovih dviju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Žuta i plava

Možda će vam ova kombinacija u prvi mah izgledati too much, međutim, postoji mnogo nijansi žute i plave koje se savršeno uklapaju, pogotovo kada je riječ o pastelnim nijansama. Kontrast između tople i hladne boje je itekako poželjan u svijetu mode, a vi ćete izgledati svjetski.

Bež i bijela

Dame koje su ljubiteljice minimalizma obožavat će ovu kombinaciju boja. Jednostavno, a luksuzno. Osim toga, ove dvije boje rezultiraju vrlo sofisticiranim i trendy modnim izdanjima. Odličan su odabir u dnevnim, ali i večernjim kombinacijama.

Roze i crvena

Na prvi pogled totalno nespojive nijanse, no danas je ova kombinacija jedna od omiljenih među trendsetericama. U kombinaciji ovih dviju boja izgledat ćete nevjerovatno šik.

 

The post Kombinacije boja pomoću kojih ćete izgledati luksuzno i šik appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kako upalit cigaretu s bagerom ??? Pecić, bager, Neuson, sirobuja, barutana

Kako upalit cigaretu s bagerom ??? Pecić, bager, Neuson, sirobuja, barutana

Dnevnik u 19: Hoće li utakmica BiH i Rusije biti održana?

Dnevnik u 19: Hoće li utakmica BiH i Rusije biti održana?