in

OVO JE SESTRA MILANA STANKOVIĆA: Strahovao za njen život, ljepotica koja ima ozbiljan posao

Slatka-Tajna.Eu

Milan Stanković, neko vrijeme se potpuno povukao iz javnosti, a mir je pronašao u vjeri i porodici.

Iako pjevač ne iznosi previše detalja iz svog privatnog života, nesumnjivo je da je izuzetno vezan za svoju mlađu sestru Nastasiju Đukić, sa kojom često provodi vrijeme.

Sestra Milana Stankovića, za razliku od pjevača ne bavi se javnim poslom, ali je njeno zanimanje jedno od najhumanijih. Naime, Nastasija završila je medicinsku školu, isto kao i njen brat Milan, ali je ona nastavila da radi u struci i tokom pandemije korona virusa spašavala je živote bolesnih ljudi.

Osim fizičke sličnosti, Milana i Nastasiju vezuje to što imaju slična interesovanja i izuzetno su bliski, o čemu svjedoče i fotografije koje pjevač postavlja na društvene mreže.

Tokom prvih i najsnažnijih talasa korona virusa, Milan je otkrio da je strahovao za sestrin život, zbog toga što je dane i noći provodila u bolnici.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Noćima sam istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinska sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je poslala prvi put sliku sa svim onim na sebi, ja sam se uplašio, ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pjevač, sigurno bih sada liječio nekoga. To je najhumaniji posao – rekao je pjevač jednom prilikom, prenose srbijanski mediji.

(Express/Pulsonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lepa Brena imala veliku konkurenciju: Boba je bio u zagrljaju ove poznate pjevačice

Izetbegović na predizborni skup stigao u pratnji policije, vikali mu “Tekbir” i “Allahu akbar” / Bljesak.info