in

Lil Broks zaglavio u WC-u sa najzgodnijom zadrugarkom: Otkrio odvratne detalje koje je tražila od njega

Lil Broks zaglavio u WC-u sa najzgodnijom zadrugarkom: Otkrio odvratne detalje koje je tražila od njega
Slatka-Tajna.Eu

Ugostitelj Lil Broks se, čini se, već na samom startu “Zadruge 6” zamjerio brojnim cimerima sa kojima će živjeti u Bijeloj kući, pa tako i Kristijanu Goluboviću, kojeg je prethodnih dana u intervjuima žestoko pljuvao.

Za Kristijana se kaže da nema dlake na jeziku, što Lil Broksa ne plaši.

-Nema dlake na jeziku, ali na nečemu drugome da! Rekao sam istinu za Kristijana, ako se to njemu ne sviđa, možemo nastaviti verbalno… Što se mene tiče, on može ispasti večeras! Ja sigurno neću pretjerati, ali spreman sam na sve, čim ulazim ovdje… I što se tiče Kristijana i bilo kog drugog – nema imena, osobe koju ne smijem napasti verbalno – objasnio je on, pa dodao:

-Moje izjave mogu dovesti do toga da me oni napadnu. Ako ih istina zaboli, boli me k*rac da li je to Kristijan Golubović!

Kako kaže, volio bi da se zaljubi, međutim, nema u koga – dok je objašnjavao šta ga to spriječava, žestoko je prozvao Anitu Stanojlović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Pred kamerama neću imati se.ks, imam poštovanja prema Bogu. Možda u kabini, pa stavim peškir, ali ne znam sa kim da ga imam. Lagano je praviti priče sa nekim djevojkama, kao što je Anita pokušala sa mnom, ali da budete zaista sa nekim, ne vjerujem da je iko ovdje iskren, neka puše svi k*rac. Evo, Anita sada pronalazi još pet muškaraca, kada sam je ja u WC-u maloprije odbio, to je odvratno! Samo da bi se o njoj pričalo… Fuj – rekao je.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Serveri Parlamenta BiH pod hakerskim napadom

Serveri Parlamenta BiH pod hakerskim napadom

“Imam poruke za Dragana, Milorada i Bakira”

“Imam poruke za Dragana, Milorada i Bakira”