in

“Međunarodni dan pismenosti” u Narodnoj knjižnici HNŽ-a Mostar / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak, 8. rujna Narodna knjižnica HNŽ-a Mostar obilježava Međunarodni dan pismenosti kojemu je za cilj promicati pismenost i ljubav prema pisanoj riječi na korist pojedinaca i šire društvene zajednice.

Od 1. srpnja pa do 31. kolovoza 2022. godine naši čitatelji su se natjecali u programu “Ljetni najčitatelj” sa željom pročitati što više zanimljivih naslova s polica naše Knjižnice.

Foto: PR / Međunarodni dan pismenosti u Narodnoj knjižnici HNŽ-a Mostar

Pobjednici programa “Ljetni najčitatelj” u četiri kategorije su: 1. Dora Vidović (23 posuđena primjerka) u kategoriji od 1. do 4. razreda; 2. Nikola Goluža (27 posuđenih primjeraka) u kategoriji od 5.do 9. razreda; 3. Ana Brekalo (26 posuđenih primjeraka) u kategoriji za srednjoškolski uzrast; 4. Manojlo Kuzman (25 posuđenih primjeraka) u kategoriji odraslih čitatelja. Čestitamo našim pobjednicima!

Foto: PR / Međunarodni dan pismenosti u Narodnoj knjižnici HNŽ-a Mostar

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Narodna knjižnica HNŽ-a Mostar tijekom cijele godine je na raspolaganju  svim korisnicima i posjetiteljima. U okviru projekta ”Mostar čita” različitim aktivnostima potiče ljubav prema knjizi kroz različite programe za sve dobne skupine, naročito one najmlađe. Tu su različite pričaonice, knjižni klubovi, gostovanja pisaca, promocije knjiga, edukativne i kreativne radionice, različita druženja koja povezuje ljubav prema knjizi.

Foto: PR / Međunarodni dan pismenosti u Narodnoj knjižnici HNŽ-a Mostar

”Ovom prigodom pozivamo sve korisnike naše Knjižnice, kao i sve zainteresirane građane da se uključe u bogat kulturno-zabavni program koji nam donosi jesen”.

Foto: PR / Međunarodni dan pismenosti u Narodnoj knjižnici HNŽ-a Mostar

”Dođite i uvjerite se kako knjiga može biti prava čarolija, a knjižnica bajka u koju samo treba zakoračiti”, poručuju iz Narodne knjižnice Mostar.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Brena otvoreno o sinovima i njihovim djevojkama: Ne znam ko sa kim raskida

RAT UŽIVO: ‘Oružane snage oslobodile su preko 1000 kvadratnih kilometara ukrajinske zemlje’