in

Brena otvoreno o sinovima i njihovim djevojkama: Ne znam ko sa kim raskida

Slatka-Tajna.Eu

Folk zvijezda Lepa Brena na estradnoj sceni “gospodari” već 41 godinu.

Brena već četiri decenije puni sve koncertne prostore u kojima nastupa. Malo prije nastupa pjevačica je sumirala utiske o ljetnjoj sezoni te otkrila da li će uskoro oženiti sinove, te da li priželjkuje da postane baka.

Brena je za Telegraf otkrila da li se njen sin Viktor vjerio.

-Nije to bio Viktor to je bio njegov jako dobar prijatelj. Sa leđa jako liče ali nije istina.Viktorovu svadbu još ne priželjkujem, ali možda Stefanovu da – bila je iskrena Brena koja je prokomentarisala i spekulacije da je njen sin Stefan okončao vezu sa dugogodišnjom djevojkom.

-Ne znam, vjerujte mi. Ko sa kim raskida i šta oni rade. Ja sam mama koja ne prati sva ta zbivanja. Oni su mladi momci i mislim da će po nekom redu, nekoj kulturi i nekom vaspitanju koji imaju da će nas upoznati sa svojim izabranicom onda kada budu oni smatrali da to treba da se desi. Do tada neka se zabavlja i djevojka i oni, neka uživaju, neka probaju. Ne valja se ženiti odmah, a pogotovo ne prije tridesete. Znači, važno je i za muškarce i za žene – izjavila je i priznala da li priželjkuje da postane baka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Ja imam troje unučadi da tako kažem. Od moje rođene sestre Fakete kćerka Majda ima dvoje djece Dominika i Viktoriju. Tako da sam ja baka već odavno. Sa Akijem sam nova baka, mada ja kažem da sam ja supruga od dede. Aki ima baku preko očeve strane, ima baku preko majčine strane i još nekih raznih varijanti tako da sam ja uvijek rezervna baka – rekla je šaljivo Brena pa otkrila kako uspijeva da uskladi poslovne obaveze sa porodičnim.

-Zbog svega što nam se desilo 1991. godine, ja sam razdvojena od moje sestre i od porodice. Faktički, punih 28 godina. Jako sam sretna kada je ona tu. Na neki način sam usamljena. Cijeli život sam provela sa muškarcima muzičarima. Od moje 19. godine kada sam počela da studiram odmah sam počela i da pjevam i bila sam odmah odvojena od porodice. Ipak, čovjeku fali krvno srodstvo, fali mu familija. Tako da sam najsretnija na svijetu kada mi je porodica na okupu, ja sam jedna vrlo familijarna osoba – kaže ona.

(Express/Telegraf)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Iva Grgurić objavila fotku sa novim dečkom: Svi bruje da ju je bivši ostavio zbog Dunje Jovanić, a sad opet zaljubljena – Senzacija

“Međunarodni dan pismenosti” u Narodnoj knjižnici HNŽ-a Mostar / Bljesak.info