in

TREBA JOJ PUNO SREĆE UZ TAKVE LJUDE: Ljuba Pantović objasnila zašto nije bila na Dalilinom rođendanu

TREBA JOJ PUNO SREĆE UZ TAKVE LJUDE: Ljuba Pantović objasnila zašto nije bila na Dalilinom rođendanu
Slatka-Tajna.Eu

Izostanak Ljube Pantović sa rođendana Dalile Dragojević, dugogodišnje prijateljice uz koju je, uprkos svemu, bila tokom trajanja “Zadruge”, dodatno je podgrijao glasine da njih dvije nisu u dobrom odnosu i da im je prijateljstvo puklo. Ljuba je bila na putu, tako da je pojasnila o čemu se radi.

-Moj Mirko i prijatelj Gagi su meni i njegovoj majci priredili put iznenađenja, ne iznenadni put, nego put iznenađenja. Dugo mi je bila želja da vidim Istanbul, njih dvojica su se dogovorili to i iznenadili su nas. Mislim da nijedna osoba ne bi ni zbog koga na svijetu odložila takve stvari, tako da ne vidim uopšte čemu tolika polemika zbog čega nismo bili na rođendanu. Bitnije je to da li sam podržavala nekog i bila tu za nekog deset mjeseci, nego da li sam došla na rođendan. Čestitala sam joj, ona se zahvalila. Napisala sam joj da ne znam da li ću doći jer negdje idem, nisam znala ni gdje, ni koliko, ni šta. Uživam u ostvarenju svojih želja i snova, a ko mi to zamjera… Može slobodno da mi zamjeri – pojasnila je Ljuba, a onda se osvrnula na nove prijatelje koji su stigli na Dallinin rođendan.

 -To ću njoj reći. To je jedna od glavnih stvari koje ću reći čim se budem vidjela sa njom. Trebaće joj puno sreće uz takve ljude. Samo što ona ne umije da otkači ljude koji je ne vole na pravi način, nego ih drži uz sebe, ali to je njen izbor, pojasniću joj sve kada se budem vidjela sa njom. Naravno, svi znaju da ja vječito ponavljam bolje sam, nego u lošem društvu. Nije bitno imati bilo koga da te tapše po ramenu, da ti glumi prijatelja. Bolje imati jednog jedinog, ali da valja. Čuvaj se ljudi koji laskaju – rekla je Ljuba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nove privremene preporuke za cijepljenje protiv COVID-a

Nove privremene preporuke za cijepljenje protiv COVID-a

Pjanić u novom klubu zadužio novi broj

Pjanić u novom klubu zadužio novi broj