in

Grudnjaci kojima ćete vizuelno smanjiti svoje grudi

Grudnjaci kojima ćete vizuelno smanjiti svoje grudi
Slatka-Tajna.Eu

Velike grudi ponekad mogu biti opterećujuće za ženino, kako fizičko, tako i psihičko zdravlje. Dobra vijest je da ne moraju plaćati skupe operacije smanjenja grudi, već ih jednostavno vizuelno smanjiti grudnjakom minimizerom. Potraga za savršenim grudnjakom, koliko god dugo trajala, nikada nije gubljenje vremena, jer dobra i ugodna podrška, ne samo da čini čuda za vaše samopouzdanje, već i za vaš vrat, ramena i cjelokupno držanje tijela

 Savjeti za dobar grudnjak

Skraćujete li konstantno naramenice grudnjaka kako biste imali bolju podršku, vjerovatno trebate grudnjak za jedan broj manjeg obima. Traka grudnjaka trebala bi vam pružati 90 posto podrške, a naramenice samo deset. Udobno čvrsta traka na leđima koja vas ne steže previše, a koja nije ni labava podignut će grudi i dati vam potrebnu podršku bez da opteretite ramena i vrat.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za smanjivanje velikih grudi radije nosite grudnjak koji će ih podići i centrirati te tako vizuelno izdužiti torzo. Dobra veličina i model grudnjaka mogu vas učiniti višima i mršavijima do čak četiri kilograma!

Kako biste smanjili ‘nabore’ na leđima, odaberite grudnjak koji je širok u predjelu leđa, a za bolje rezultate možete obući i pamučnu potkošulju kojom ćete dobiti ujednačeniju liniju.

The post Grudnjaci kojima ćete vizuelno smanjiti svoje grudi appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAPUSTILA BOLNICU: Prva fotografija Miljane Kulić

NAPUSTILA BOLNICU: Prva fotografija Miljane Kulić

Banjalučani bi mogli ostati bez grijanja?

Banjalučani bi mogli ostati bez grijanja?