in

Otac Milice Todorović radi na pumpi i zvijezda je Instagrama: Žena i kćerka ga snimaju

Slatka-Tajna.Eu

Prilikom posjete Kruševcu, ekipa Kurira otišla je i do jedne benzinske pumpe u centru grada, gdje radi otac Milice Todorović – Milan Todorović.

-O, otkud vi kod mene? Nema Mice ovde – uz osmijeh je rekao Milan kad su se predstavili i rekli da su došli da ga vide, jer je, pored kćerke i supruge Jasmine, zbog svoje duhovitosti i on postao Instagram atrakcija.

-Jao, još će ispasti da sam veća zvijezda od Milice (smijeh). Znam da sam popularan, to me moja žena i kćerka snimaju pa prave šegu sa mnom. Ljudima se to sviđa. Dolaze ovdje, jer svi znaju gdje radim – priča Milan, pa nastavlja:

-Dođu kolima, zaustave se i onda me snimaju za Instagram, Tiktok, slikaju se sa mnom. Meni je to simpatično, ne ljutim se – uz osmijeh dodaje Milan.

Pitali su ga i kada je posljednji put vidio kćerku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Nedostaje mi. Najčešće je u Beogradu, žena i kćerka idu često kod nje. Bila je ovdje kratko prije nekoliko dana. Dođe tako na nekoliko sati. Najčešće je u prolazu (smijeh). Cijelo ljeto je radila, bila po morima nekim, ko bi ga znao gdje sve ide – završio je ljubazno Milan, a zatim otišao da radi, stvorio se poduži red na pumpi, jer mnogi samo kod njega žele da natoče gorivo i razmijene nekoliko riječi s njim.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OGLASIO SE KARIĆ O PREVARI: Stefan otkrio pravi razlog raskida

USKOK potvrdio uhićenja u Šibeniku