in

Ko je muškarac kojem je Adrijana Lima rodila sina!

Slatka-Tajna.Eu

U svim medijima odjeknula je lijepa vijest da je slavna manekenka Adrijana Lima postala mama treći put i nakon dvije kćerke dobila sina, kojem su ona i njen partner Andre Lemers dali neobično ime – Cyan.

I dok ne prestaju da pristižu čestitke na profil brazilske ljepotice, pogledi su upereni i ka ponosnom tati. Sin Cyan je inače njemu prvo dijete, dok ona iz braka sa Markom Jarićem ima dvije kćerke, Sijenu (9) i Valentinu (12).

Kada je objavila da je nakon razvoda od srpskog košarkaša ponovo sretna i zaljubljena, mnogi su odmah počeli da porede izgled manekenkinog bivšeg i novog partnera. Poređanja su krenula sa Twitera i u toj “borbi” pobijedio je bivši košarkaš za kog su rekli da “više pristaje Limi” jer je “bolji frajer od Andrea”.

Ipak, mnogi se pitaju ko je čovjek koji je osvojio srce jedne od najljepših žena svijeta. Ono što se zna o njemu je da je bio izvršni direktor “MiLu Entertainment”, kao i da je partner u “Hollywood Gang Productions”, kompaniji koja proizvodi sadržaje za TV i filmove.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Andre nije aktivan na društvenim mrežama, ali pomaže Limi u njenim aktivnostima na Instagramu i TikToku gde su prije više mjeseci saopštili da postaju roditelji, kao i da čekaju dječaka.

U nekoliko navrata su se zajedno pojavljivali na javnim događajima i crvenim tepisima, a svjetski paparaci trudili su se da ih ulove i u ležernijim izdanjima.

(express/mond)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prihodi od indirektnih poreza veći za 20 posto

RAT UŽIVO: Preminuo ruski kolaboracionista Artem Bardin nakon što mu je automobil dignut u zrak