in

Sin Ane Bekute prvi put u javnosti sa novom djevojkom!

Slatka-Tajna.Eu

Sin Ane Bekute Igor Polić ponovo voli. Da je Igor okončao brak sa suprugom Anom i to još 2006. godine, znaju njegovi najbliži, kao i da je njegovo srce potpuno osvojila Tamara Videnović iz Niša. Njihov susret bio je sudbinski, a ljubav im se dogodila na prvi pogled, kako obično i biva kada je riječ o pravim i istinskim emocijama. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a varnice između Igora i Tamare su odmah sjevnule.

Da je ljubav jača nego ikada dokaz je i pojavljivanje zaljubljenog para na vjenčanju kćerke Mire Škorić. Igor i Tamara na svadbu su došli zajedno sa Anom Bekutom i cijelo veče uživali u dobrom provodu.

– Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obe porodice su sjajno prihvatile vijest. Djevojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin sretan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca – rekao je izvor vrlo blizak porodici Ane Bekute i istakao da to što je Igor predstavio Tamaru svojoj djeci, Branku i Sonji, svjedoči o tome koliko je njihova ljubav jaka, a zajednički planovi ozbiljni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(express/svet)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ljuba Perućica progovorio o haosu koji se desio na njegovom nastupu!

Erdogan protiv intervencije Schmidta u izborni zakon