in

Pozirala sa maćehom: Aleksandra Prijović u zagrljaju žene koja joj je rasturila porodicu

Pozirala sa maćehom: Aleksandra Prijović u zagrljaju žene koja joj je rasturila porodicu
Slatka-Tajna.Eu

Pored raskošnog glasa, nebrojeno mnogo hitova, Aleksandra Prijović medijima je interesantna i zbog porodičnih odnosa sa roditeljima, svekrom i svekrvom Brenom i Bobom ali i suprugom Filipom Živojinovićem.

Pjevačica neprikosnovenog glasa koja uživa u četiri godine skladnoj zajednici, često je isticala koliko obožava i poštuje svoje roditelje, majku Borku i oca Nedeljka koji su joj bili velika podrška kada se pojavila na estradnom nebu.

Iako mnogi govore da je Aleksandra naslijedila majčinu ljepotu, vitak stas i raskošan glas, Prijin otac Nedeljko, mahom je zaslužan za njen veliki uspjeh i karijeru kakvu danas ima.

– Od malena je pokazivala talenat za muziku. Voljela je da pjeva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš sretna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvijek željeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se – izjavio je Nedeljko Prijović svojevremeno za „Pink.“

Nedeljko, koji inače nije sklon medijskom eksponiranju i slikanju, 2018. godine na Filipovom i Aleksandrinom vjenčanju javnost je imala priliku da ga vidi u pratnji svoje ljepše polovine, Lele Prijović. Prelijepa crnka koja je njegova druga supruga, nakon razvoda od Borke Mihajlović, Prijine majke svojevremno je živjela u Kuli, malom mjestu nadomak Vrbasa i Novog Sada, Vojvodinine.

Na svadbi poznatog para koja je brojala oko 900 zvanica, prelijepa crnka se nije ustručavala da objavi trenutak sa suprugom Nedeljkom i Aleksandrom a mnogi su tada prokomentarisali da izgleda veoma mladoliko. Ipak, slika Aleksandre u zagrljaju maćehe mnogima je izazvala oprečna mišljenja budući da je na toj svadbi bila prisutna i majka Borka s kojom je pjevačica nerazdvojna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ipak, po svemu sudeći, njihova mala porodica sretna je sada, svako na svojoj strani, pa su bilo kakve insinuacije na račun maćehe i Prijovićevem potpuno nepotrebne, budući da je Nedeljko Prijović samo par mjeseci nakon kćerkine svadbe oženio prelijepu Lelu sa kojom i danas uživa u skladnom braku i koja mnogo voli Aleksandru.

(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Divljačke scene u Prvoj ligi FBiH: Fudbaler Stupčanice zvjerski pretučen pred stotinama prisutnih!

Divljačke scene u Prvoj ligi FBiH: Fudbaler Stupčanice zvjerski pretučen pred stotinama prisutnih!

Vesna je bila drugi izbor: Nikolijin otac je bio ludo zaljubljen u ovu pjevačicu

Vesna je bila drugi izbor: Nikolijin otac je bio ludo zaljubljen u ovu pjevačicu