in

“Osjećam se kao budala zbog Anđela” Sandra Rešić ogolila dušu o bivšem partneru

Slatka-Tajna.Eu

U sinoćnoj emisiji “Narod pita” gosti su bili Miki Đuričić i Sandra Rešić. Tema je bila veza Anđela Rankovića i Sandre.

-Sandra, da li ćeš prokomentarisati gostovanje Dalile i Anđela, ali iskreno – glasilo je pitanje sa Tvitera.

-Nikada nisam rekla da neću da komentarišem. Nemam šta da komentarišem. Nisam gledala emisiju, ali sa namjerom. Bila sam kod kuće, ali nisam htjela. Možda bi mi to potvrdilo neke sumnje. Vjerovatno ne bih izdržala i pozvala bih. Moja podrška mi je slala neke isječke. Vidjela sam neke stvari, ono što su vidjeli i mnogi. Ta emisija je bila puna strasti i emocija, koje su kuljale. Što se nje tiče, nemam ništa protiv, ona može da radi šta hoće. Ja sam rekla da je ona maher da ubije nekoliko muha, jednim udarcem. To je uradila kad sam ja gostovala, a ona je poslala poruku. Što se tiče njihovog gostovanja, mislila sam da će ona biti napadna. On je uvijek bio na ivici da mu se nasmije, uradi nešto. U jednom trenutku mi je bilo dosta da samo gledam klipove, pa sam uključila emisiju. Ivana ga je pitala da li može da se uozbilji, on je rekao da može. E, tada je Dalila krenula. Dalilin pogled upućen njemu je bio “poješću te za doručak”. Na kraju se nasmeja, dokazano je time sve – rekla je Sandra Rešić.

-Sandra, sve zanima samo da li se osjećaš kao budala nakon toga – kazao je Miki.

-Da, osjećam se kao budala – rekla je Sandra.

-Da li misliš da on nju nije mogao da preboli – upitala je Ivana.

-Da, mislim da je sve vrijeme on zaljubljen u nju. Najiskrenije se nadam da ga više nikada neću sresti – rekla je Sandra.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Prošlo je mnogo vremena. Mogu ljudi da mi vjeruju ili ne, meni je krivo sve što Miki sada govori i pitaju ljudi, ja sam pitala Anđela. Dobijala sam negativne odgovore. Rekla sam mu da mu više odgovaram kao drugarica, nego kao djevojka. Ja ni sada nisam ljuta, ima pravo da mu se svidi ko god želi. Mogao je samo da mi kaže kako stvari stoje. Stalno je govorio da nisam u pravu, da nije upoznao bolju djevojku od mene. Jako mi je žao mene, ispadam glupača i jadnica – rekla je Sandra.

-Nisi jadnica ako te je indijanac navukao na nešto tako – rekao je Miki.

-Trebalo je da mi kaže tako nešto u rijalitiju, a ne da me pusti da maštam o našoj vezi spolja – kazala je Sandra.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Baka Prase objavio prepisku s Ognjenom: Zvao ga u emisiju, jutjuber odgovorom potkačio Mitrovića! – Senzacija

Melisa Bečić otkrila nam je sve tajne uređenja svog idiličnog doma u Sarajevu