in

KONZULICA UŽIVALA U NJIHOVOM DRUŠTVU: Kako je Višnja Lončar presrela autobus s našim košarkašima u Kelnu?

Slatka-Tajna.Eu

Generalni konzulat Bosne i Hercegovine iz Frankfurta, a na čelu sa konzulicom Višnjom Lončar bili su na mjestu dešavanja kada se pisala historija košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine u njemačkom gradu Kelnu.

Višnja Lončara kao veliki patriota države koju predstavlja u Njemačkoj nekoliko dana družila sa košarkašima naše reprezentacije. To druženje ovih dana prešlo je i u iskreno prijateljstvo. Kada se Lončar vraćala sa kolegama iz Kelna na autoputu vidjeli su, pa onda presreli autobus sa našim košarkašima. Kako saznajemo, upalili su sva četiri žmigavca na njihovom automobilu, a kada su ih košarkaši prepoznali i oni su stali, izašli iz autobusa pa je počelo slavlje.

Generalna konzularka Lončar pozvala je sve košarkaše na zajednički ručak kod Miroslava Blaževića Miše iz Zenice, a koji ima restoran u Leverkusenu.

Za vrijeme ručka, a i poslije vladala je izuzetno vesela atmosfera, pa se i zapjevalo. Najveselija i najradosnija bila je upravo Višnja Lončar.

Dobrom raspoloženju pridonio je i poznati glumac Enis Bešlagić.

„Mojoj sreći nema kraja, ovi divni momci su tako dobro odradili svoj posao i donijeli bezbroj sreće i radosti svim državljanima Bosne i Hercegovine i svim njenim prijateljima“- rekla je Lončar.

Bato Šišić

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kineski milijuni u Tomislavgradu i Livnu / Bljesak.info

RAT UŽIVO: Ukrajinska vojska u žestokoj protivofanzivi, ubijeno stotinu ruskih vojnika