in

Haljina Cakane Radosavljević o kojoj ne prestaje da se priča: Bezvremeni klasik

Slatka-Tajna.Eu

Popularna pjevačica koja je na estradi dugi niz godina, može da se pohvali djevojačkom linijom zbog koje je svaki komad garderobe savršeno stoji.

Da li je Cakana sklona dijetama ili su joj samo geni savršeni, nismo upućeni, ali ono što vidimo, raj je za svačije oči.

Popularna pjevačica, raskošnog glasa i ljepote pojavljivanjem na ovogodišnjem festivalu u Guči pored Ane Bekute i Snežane Đurišić izgleda kao djevojčurak. Plava kosa kojoj je vjerna već godinama ovoj dami odlično stoji od kose preko ramena do ravne kose sa šiškama do prelijepe piksi frizure, kakvu ima danas, Cakana je zauzela ubjedljivo mjesto broj jedan kada je riječ o stilizovanju

I ovo nije jedini put. Dragica RadosavljeviĆ Cakana svrstala se u red najstilizovanijih a o tome svjedoči i slika sa Guče koja je pokrenula lavinu komentara. Haljina asimetričnog kroja, animal printa, ali tako nježna i svedeba nila je dobitna kombinacija uz Cakaninu frizuru, ten i boju kose a sandale koje je odabrala uz ovaj model, bile su apsolutni must have ovog ljeta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Šminka nije bila napadna a elegantnu notu cijelom izgledu dale su i male skromne minđušice koje su se tek nazirale i svjetlucale.

(Express/Svet)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Njemačka: Masovno useljavanje ili kataklizma

RAT UŽIVO: Rusi tvrde da su uništili jedan HIMARS, prijete odmazdom zbog prijedloga G7