in

Brat Zorice Brunclik povrijedio pjevačicu kao niko: Otkrila šta joj je priredio

Brat Zorice Brunclik povrijedio pjevačicu kao niko: Otkrila šta joj je priredio
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Zorica Brunclik jedna je od onih zvijezda koje nikada nisu skrivale ili uljepšavale istinu o svom životu.

Ona je tako otkrila da je prije nego što je počela da se bavi muzikom bila veoma siromašna, da su ponekad za doručak ona i njena dva brata za doručak dijelili samo jedno jaje.

Iako joj njena djeca govore da prečesto ponavlja to da je potekla iz siromašne porodice, pjevačica ističe da to radi da je slava i novac ne bi ponijeli, da bi znala da cijeni svaki dinar i da bi razumjela one koji nemaju.

Zorica se proslavila već sa prvom snimljenom pjesmom, a onda su se nizali samo hitovi koji su je doveli do toga da postane jedna od najpopularnijih i najcjenjenijih pjevačica na ovim prostorima.

A, da je novac nikada nije promijenio dokaz je i to da ga je uvijek trošila na druge.

– Kada sam zaradila prve pare otišla sam s majkom u tek otvorenu slovenačku robnu kuću, koja je imala ogromnu samoposlugu. Uzimale smo sve što nam je pod ruke padalo, dok nismo potrošile sve pare da nam je samo za taksi ostalo. Kući smo stigle sa dva taksija, postavile slavski sto, na koji smo izniijele sve što smo donijele, i toliko smo se svi u kući prejeli da smo tri dana kasnije imali proliv – ispričala je jednom prilikom diva narodne muzike.

Iako je od prvih većih para izgradila kuće majci i svom rođenom bratu Ljubivoju, koji je nažalost preminuo, on je poslije toga u medijima govorio protiv sestre, što je nju pogodilo toliko da je plakala danima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Brat Zorice Brunclik je izjavio da se i on bavio muzikom, ali da ga je sestra sabotirala, da nije željela da i on snimi album. Pričao je da mu je Brunclikova obećala da će mu pomoći da snimi album, ali da je stalno odlagala njegov odlazak u studio. Isticao je da misli da je ona to sve radila kako se na muzičkoj sceni ne bi pojavio još jedan Brunclik.

Iako je bila veoma pogođena riječima rođenog brata, pjevačica mu nije zamjerila zbog svega što je izjavio.

– Kada sam došla do većih para, napravila sam majci i svom rođenom bratu Ljubivoju po kuću. Iako je on prije izvjesnog vremena u medijima pričao kako mu nikada nisam pomagala, nisam mu zamjerila. On voli da popije, a kuća u kojoj su ga novinari zatekli bila je druga po redu koju smo mu Miroljub i ja napravili, jer se prethodno razveo i ostavio djeci krov nad glavom. Ne čujemo se i ne viđamo, ali on je moj brat i ja mu sve opraštam – rekla je ranije pjevačica.

Ona se poslije toga izmirila s Ljubomirom kojem je pomagala do kraja njegovog života.

(Express/Svet)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Neobična umjetnost na mostarskim ulicama / Bljesak.info

Neobična umjetnost na mostarskim ulicama / Bljesak.info

Google upozorio: Hitno ažurirajte Google Chrome

Google upozorio: Hitno ažurirajte Google Chrome