in

Kordić: Ne postoji ovakvo mjesto / Bljesak.info

Kordić: Ne postoji ovakvo mjesto / Bljesak.info
Slatka-Tajna.Eu
Kordić: Ne postoji ovakvo mjesto / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić u ponedjeljak je u Gradskoj vijećnici poželio dobrodošlicu 17. generaciji učenika Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) Mostar, te ravnateljici mostarskog Koledža Sonji Rawat.

Tom prilikom gradonačelnik je naglasio kako će UWC Mostar uvijek imati potporu Gradske uprave u svakom pogledu.

”Nastojimo u Mostaru zacijeliti ratne rane i pronaći mogućnost da živimo i školujemo se u miru, kako bi imali svjetlu budućnost. Činjenica da ste se vi odlučili školovati i obrazovati u Mostaru nam govori da smo na dobrom putu. Mislim da će upravo vaše ponašanje, vaša iskustva i vaš život u ovom gradu doprinijeti činjenici da i mi možemo lakše živjeti”, kazao je Kordić.

”Vidjet ćete posebnosti Mostara, jer ne postoji ovakvo mjesto, barem ne u našem okruženju, gdje su pravoslavna crkva, džamija i rimokatolička crkva jedna u blizini druge. Osjetit ćete grad i u jednom lijepom svjetlu, ovdje su ljudi druželjubivi, spremni pomoći drugima. Upoznat će te i vrlo buran kulturni i zabavni život u Mostaru, što će vama biti sigurno posebno zanimljivo”, istaknuo je.

Foto: PR / Gradonačelnik Mostara poželio dobrodošlicu 17. generaciji Koledža ujedinjenog svijeta

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










”Posebnost našem gradu daje i 12 tisuća studenata koji se obrazuju na Sveučilištu i Univerzitetu. Nastava na Sveučilištu izvodi se na hrvatskom jeziku, a na Univerzitetu Džemal Bijedić na bosanskom jeziku, istaknuo je, između ostalog, u svom obraćanju gradonačelnik Kordić uz posebnu zahvalu učiteljima UWC-a Mostar koji daju dodatnu vrijednost ovoj školskoj ustanovi”.

Ravnateljica UWC-a Mostar Sonja Rawat istaknula je kako studenti dolaze iz cijelog svijeta kako bi iskusili Mostar i učili iz onoga što im ovaj grad i ova regija imaju za ponuditi.

”Jako nam je važno da nauče iz ovoga što ovaj grad i zemlja jesu, i da to znanje ponesu sa sobom u svijet gdje god išli”, kazala je Rawat.

Prijemu u Gradskoj vijećnici prisustvovalo je 100 učenika iz čak 59 zemalja svijeta.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Poznati reditelj napao Viktora Savića: Ti si lažov, licemer i činiš bol živim ljudima! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Poznati reditelj napao Viktora Savića: Ti si lažov, licemer i činiš bol živim ljudima! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

UEFA ponovo kaznila Partizan

UEFA ponovo kaznila Partizan