in

Nikolina Pišek ima novi posao: Platu koju ima ne može svako da dobije

Nikolina Pišek ima novi posao: Platu koju ima ne može svako da dobije
Slatka-Tajna.Eu

Nikolina Pišek (46), nakon nekoliko godina pauze i tragedije koja ju je zadesila kada joj je umro suprug Vidoje Ristović, uspjela je da se zaposli.

Voditeljicu su angažovali na televiziji Una, gdje će voditi emisiju koja će se baviti intrigantnim životnim temama.

Kako saznaje Kurir, ona je ugovorila odlične uslove i platu. Mjesečno će inkasirati oko 3.000 eura za TV projekat koji će raditi. Pišekova je na Instagramu otkrila i o kakvom projektu je riječ.

-Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da uljepša život u našem zajedničkom prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko sebe – naglasila je Nikolina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ali to nije sve. Nikolina će snimati u studiju u Beogradu, a kada tu boravi, bit će joj obezbijeđen smještaj u luksuznom hotelu, kao i avionske karte iz Zagreba do Beograda. Očekuje se da će ugostiti najveće zvijezde iz regiona. Pišekova je godinama bila voditelj. Ona je na HRT vodila emisiju “Glamur kafe”, a nakon toga zabavnu emisiju “Šipca”. Pojavila se čak i u jednoj epizodi popularne TV serije “Bitange i princeze”, a učestvovala je i u emisiji HRT “Ples sa zvezdama”. Pored toga, vodila je i emisije “Operacija trijumf”, “Farma”, “Red karpet lajt” i “In magazin”.

Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Uhićenima zbog malverzacija s plinom mjesec dana istražnog zatvora

Uhićenima zbog malverzacija s plinom mjesec dana istražnog zatvora

Srbija nakon drame slomila Tursku u Istanbulu

Srbija nakon drame slomila Tursku u Istanbulu