in

Nema dužih čekanja na Lučkom

Slatka-Tajna.Eu

Promet kod naplatne postaje Lučko

Foto: HTV / HRT

Posljednja je nedjelja u kolovozu, ulazimo u posezonu. Pojačan promet tijekom dana očekuje se na gradskim cestama, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Rijeka, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka i čvora Matulji, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali, otoku Krku i Krčkom mostu (DC102), na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima. 

Trenutna situacija na cestama:

A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE 
pojačan je promet između čvorova Zadar II i Sveti Rok te čvorova Bosiljevo II i Otočac u smjeru Zagreba te čvorova Otočac i Gornja Ploča u oba smjera

kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema čekanja.

– U ovim trenucima na naplatnim postajama Lučko i Demerje nema dužih čekanja, kao ni na zagrebačkoj obilaznici. Promet je nešto gušći na Krčkom mostu gdje se zbog prometne nesreće prometuje jednim trakom, javila je Mateja Ribičić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Promet u dubrovačkoj zračnoj luci je na 70-80% rezultata iz 2019. Ovdje je jutros žurno i veselo budući da je nedjeljom smjena turista, javio je Vicko Dragojević.

Predsezona koja je u Dubrovniku inače jaka, ove je godine podbacila, rekao je objašnjavajući da će rezultati biti do 80% u odnosu na 2019.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pogledajte kako danas izgleda bivša supruga Miše Kovača, rastavila ih je tragedija, a on je pronašao treću sreću s Lidijom

Hainan je prva kineska provincija koja zabranuje prodaju automobila na fosilna goriva