in

Zmajevi moraju zaustaviti “savršenu oluju”, publika će biti šesti igrač

Zmajevi moraju zaustaviti “savršenu oluju”, publika će biti šesti igrač
Slatka-Tajna.Eu
Zmajevi moraju zaustaviti “savršenu oluju”, publika će biti šesti igrač

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u dvorani Mirza Delibašić igra utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Francuske, a nakon teškog poraza od Crne Gore košarkaški Zmajevi imaju još teži zadatak da osvjetlaju obraz protiv jedne od najboljih reprezentacija svijeta.

Selektor Adis Bećiragić se osvrnuo na meč koji je odigran preksinoć u dvorani “Morača”.

“Osjećamo se postiđeno nakon poraza u Crnoj Gori i nakon svih sastanaka koje smo održali nakon utakmice možemo samo reći da nas je sramota, ne zbog poraza, već zbog načina na koji smo izgubili. Svi smo mi i ranije gubili utakmice, ali kako smo igrali je zasita neprihvatljivo. Kada bez emocija pogledamo video, zaista je to bilo veoma loše, daleko od svega što smo pokušali da radimo i što smo se dogovorili”, rekao je selektor.

Zatim se osvrnuo na Francusku, naše sljedeće protivnike, protiv kojih Zmajevi moraju popraviti utisak.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Imamo problem što je protivnik sutra izuzetno težak. Ali maloprije sam imao sastanak sa igračima i rekao sam im da, koliko god neki kamion bio jak, ako pred taj kamion stane 12 ljudi, kamion će ih zgaziti. Ali ako kamionu ispod točka postaviš kloc, on se neće moći ni pokrenuti. Tako je i sa ekipama. Pronašli smo određene stvari koje bi nam trebale pomoći da zaustavimo njihovu kretnju”, rekao je selektor Bećiragić.

Izvor : F.Z./N1

Jusuf Nurkić tvrdi da se teško može ponoviti loša partija iz Crne Gore, te kaže kako je Zmajevima u Skenderiji sutra potrebna velika podrška.

“Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja. U ekipi je dobra atmosfera bez obzira na poraz, jer to je sport. Želimo opravdati očekivanja publike. Nadam se da će ljudi doći da pogledaju kompletnu, zdravu reprezentaciju. Dolazi nam Francuska, druga reprezentacija na svijetu, gdje će biti dobra košarka i nadam se da će nam publika biti šesti igrač”, rekao je Nurkić

Meč između Bosne i Hercegovine i Francuske počinje sutra od 20 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Edis Mulalić plače kao kiša nakon nestvarne završnice protiv FK Sarajevo

Edis Mulalić plače kao kiša nakon nestvarne završnice protiv FK Sarajevo

Političar psovao u programu uživo

Političar psovao u programu uživo