Categories: Estrada

Vojaž drugu fudbaleru preoteo Harisovu kćerku: Šok detalji raskida Đine Džinović, evo kako je Andrej saznao da je prevaren! – Senzacija

Nakon što je Kurir objavio prve ekskluzivne fotografije novog ljubavnog para Mihajla Veruovića Vojaža i Đine Džinović s večere na Gardošu u Zemunu, stigli su i novi detalji ove veze, koja je od prvog trenutka bila obavijena velom tajne.

Kako dobro obaviješteni izvor priča, reper i kćerka Meline i Harisa Džinovića upoznali su se preko Đininog bivšeg dečka, Vojaževog druga, fudbalera Andreja Đurića, koji ju je i ostavio nakon što je saznao da je ona u tajnoj vezi s Vojažem.

– Đina i Vojaž su se upoznali preko Andreja, koji se s njim družio i prije nego sto je Vojaž počeo da se bavi pjevanjem. To je i sama Đina jednom priznala. On je njoj uvijek bio simpatičan, ali u početku uopšte nije razmišljala o tome da bi oni mogli da budu par, jer je bila ludo zaljubljena u Andreja i nisu se razdvajali. Međutim, ona i Mihajlo su s vremenom počeli da se intenzivno dopisuju, ali i da se viđaju sami bez znanja Andreja, koji je imao puno obaveza prema Crvenoj zvezdi u kojoj je tada igrao. Malo-pomalo, njih dvoje su se zbližili i smuvali.

Dogovorili su se da to kriju neko vrijeme, i to najviše zbog Andreja, ali i Vojaževih fanova. Ona je htjela da s Đurićem porazgovara prije njegovog odlaska u Sloveniju, ali je on nekoliko dana prije toga pronašao njihove zajedničke poruke u telefonu. Jako se razočarao zbog izdaje. Ona ga je molila da joj oprosti, priznala mu je da gaji emocije prema Mihajlu i da je to jače od njih. Tada su i raskinuli. Odmah nakon toga Andrej je otpratio Đinu i svog dojučerašnjeg prijatelja Vojaža sa Instagrama i svuda ih blokirao. Ostao je u dobrim odnosima samo s Đininim bratom Kanom, koga jedino i prati na društvenim mrežama – završio je izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







ekskluziva.ba

Redakcija

Recent Posts

“ALKOHOL JE UČINIO SVOJE” GAGI ĐOGANI O MARKOVOM INCIDENTU: Luna nije dobro, svi smo loše (VIDEO)

Ekipa Kurira sačekala je Gagija ispred zgrade u kojoj živi, kako bismo čuli šta se…

27 minuta ago

VELIKO ISTRAŽIVANJE MEĐUNARODNOG REPUBLIKANSKOG INSTITUTA: Komšić najpopularniji političar u BiH, a Konaković…

Međunarodni republikanski institut (IRI) objavio je vrlo zanimljivo istraživanje, javlja Politicki.ba.Anketari kompanije IPSOS, specijaliziranje za ispitivanje…

48 minuta ago

Kadeti Crvene zvezde šampioni Srbije

Kadetska selekcija Crvene zvezde je osvojila titulu šampiona Srbija dva kola prije kraja prvenstva i…

1 sat ago

PJEVAČICA U VEZI S 22 GODINE STARIJIM: Isplivao prvi snimak

Pjevačica Zorana Mićanović tek je potvrdila da je u ljubavnoj vezi sa reperom MC Stojanom, a već imamo…

1 sat ago

Đumbir je jedna od najzdravijih biljaka, ali može biti pogubna za ovu grupu ljudi

Đumbir sadrži mnoštvo oštrih, bio i farmakološki aktivnih eteričnih ulja i supstanci, uključujući dobro poznati…

2 sata ago

LUNA U SUZAMA ZBOG HAPŠENJA Marko Miljković zadržan u policiji, ona ostala sama sa djecom

Slike hapšenja Marka Miljkovića pokrenule su lavinu Bivši zadrugar i Jutjuber Marko Miljković snimio je…

2 sata ago