in

“Tresla golim dupetom pred djecom i starima” Žestoke kritike zbog Karleušinog provokativnog nastupa

“Tresla golim dupetom pred djecom i starima” Žestoke kritike zbog Karleušinog provokativnog nastupa
Slatka-Tajna.Eu

Strasti povodom nastupa Jelene Karleuše na Roštiljijadi u Leskovcu se ne smiruju ni nakon što je dugo najavljivani koncert završen.

I dok je Jelena oduševljena prijemom i odzivom publike, s druge strane, oni koji nisu bili za to da pjevačica nastupi na ovoj tradicionalnoj manifestaciji zgroženi su njenim provokativnim nastupom, za koji je, navodno, Grad Leskovac Karleuši platio čak 20.000 eura!

Na Tviteru su se tako pojavili brojni komentari osude Jeleninog koncerta, na kome se šeruju fotografije i snimci, s pitanjem da li je ovaj performans adekvatan za dječji uzrast.

  • Spektakl u Leskovcu u režiji JK. Tapšanje po golom dupetu – adekvatan program za maloljetnu djecu koja su došla da je gledaju. E, Leskovčani, šta ste dozvolili! Ja hoću da slušam muziku, a ne da gledam striptiz! – glasili su neki od tvitova.
    Nekima je smetalo što je koncert plaćen 20.000 eura.
  • Grad Leskovac je ovo biće sa dupetom platio 20.000 eura. Biće je nastupilo, iako su se Leskovčani javno usprotivili – glasio je jedan tvit.

Neki su ovu situaciju i slike sa nastupa komentarisali i na duhovit način.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










  • Došla sam da dam i da vam pobrkam vegapčiće, a već sam dala – napisao je tviteraš.

Inače, Karleuša je odmah nakon koncerta počela da objavljuje slike i snimke iz Leskovca, uz veliku zahvalnost svima što su bili.

  • Kakva noć! Hvala Leskovcu! Jači od kiše, jači od munja i gromova, jači od hejtera! Čitav jug Srbije je došao sinoć da zajedno pjevamo i uživamo. Kakve ja fanove imam, nema niko! Hvala vam do neba! – napisala je Karleuša na Instagramu.

Podsjetimo, Karleuša je konferenciji povodom koncerta otkrila je da joj najavljeni honorar od 20.000 eura neće biti uplaćen, već da je sav novac uložen u njen scenski nastup.

(express/kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Njega noktiju – savjeti i trikovi

Njega noktiju – savjeti i trikovi

Sponzor “odvukao” Celje nazad u Sloveniju

Sponzor “odvukao” Celje nazad u Sloveniju