Categories: Estrada

NADA TOPČAGIĆ UZELA MOTIKU U RUKE: Ima ogromno bogatstvo, a uživa u zemlji

Mnogo puta do sada od Nade Topčagić moglo se čuti da je godinama mukotrpno radila kako bi za sebe i svoju porodicu stvorila krov nad glavom, a potom zarađen dinar umnožla.

Sve što je tokom godina najveće popularnosti estradna umjetnica zaradila pretočila je u nekretnine te tako danas ona i suprug Zlatko Đorđević mogu da se pohvale da posjeduju stan na Kosančićevom vijencu u samom centru Beograda, kuću u Crnoj Gori na obali mora, vikendicu na Tari, vilu u Starim Banovcima i još jednu u Beogradu.

Svi su ostali šokirani kada su vidjeli da pjevačica sa svojim mužem radi u bašti, te da se ne libi da alat uzme sa obje ruke i bude vrijedna po cijeli dan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Dom Nade Topčagić na Tari posebno mjesto zauzima u srcu pjevačice, koja već duže vrijeme preko ljeta ne uživa u klasičnom morskom odmoru, već više voli da je okružena planinskom prirodom. Kućerak koji krasi pogled na četinare mjesto je u kom se ona najbolje odmara zato ga je opremila najljepšim kožnim namještajem a prije izvjesnog vremena sobu na drugom spratu je proširila.

Nada i njen suprug u vrijeme izolacije zbog koronavirusa potpuno su se preselili na Taru, a čak i danas tamo gaje voće i povrće i ne kriju da oboje izuzetno uživaju u tome. Dom Nade Topčagić često posjećuju pjevačicin sin Mikica, snaha i djeca te tada zajedno odlaze do potoka i obilaze vodopade možda čak i najljepše u Srbiji.

(Express/Espreso)

Redakcija

Recent Posts

SVA IMOVINA MIŠE GROFA: Brončana grobnica, umjetnine od 100.000 eura, kuća u centru grada i 18 stanova

Nikolina Pišek nedavno je otkrila da je sudskim putem dobila rješenje koje odobrava da uđe u…

25 minuta ago

Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kg (FOTO)

BUDVA - Član Kluba za sportski ribolov "Širun" Rajko Bojanović uhvatio je plavu ajkulu u…

56 minuta ago

Rusija zamrznula milijune stranih banaka

Rusija zamrznula milijune stranih banaka nakon što su sankcije zaustavile projektFoto: Ilustracija / ShutterstockArbitražni sud…

1 sat ago

TONI BIJELIĆ JAVNO OBJAVIO: Moj dobar prijatelj i jedina djevojka

Devojka Tonija Bijelića je misterija za sve Devojka Tonija Bijelića je misterija za sve otkako…

1 sat ago

Jedinstvo Ub prvi put u Superligi

Istorijski dan u Ubu - Jedinstvo je pobjedom nad Radničkim u Sremskoj Mitrovici rezultatom 1:0…

2 sata ago

JOŠ UVIJEK ČUVAJU NJENU VJENČANICU: Samo se srušila pred djecom, imala je 43 godine

Prva pjevačica Novih fosila,Đurđica Barlović, bila je jedna od najkarizmatičnijih dama bivše Jugoslavije, ali je njenu karijeru…

2 sata ago