in

U NOVOM “EXPRESSU” Voyage otvorio dušu: Moja borba za život u Francuskoj

U NOVOM “EXPRESSU” Voyage otvorio dušu: Moja borba za život u Francuskoj
Slatka-Tajna.Eu

Od četvrtka, 25. avgusta, u prodaji je novi broj najtiražnijeg bh. magazina “Express” u kojem, između ostalog, možete pročitati.

Mihajlo Veruović Voyage, dolazio je na Sarajevo Film Festival, pa je to bila prilika da priča i za naš magazin. Otvorio je dušu, pričao o svom životu u Francuskoj, pomenuo Breskvicu, tursku influenserku. U ispovijesti za “Express” govori o teškom periodu života u Francuskoj, gdje su se, kaže, borili da prežive.

I Džejla Ramović protekle dane je provodila u Šeheru. A u novom broju otkrijte u kakvom je odnosu sa Jalom Bratom s kojim se i provodila za vrijeme SFF-a.

Košarkašica i učesnica “Survivora” Milica Dabović imala je težak život s bivšim mužem s kojim ima sina. Sada je “uplovila” u vezu sa Vanjom Ćorićem koji je umalo oženio Slađu Delibašić. U novom “Expressu” saznajte kako Milica reaguje na tu priču, te kakve eksplicitne snimke su uzrokoval prekid veze Vanje i Slađe.

Damir Galijašević pričao je za naš magazin, no njegova izjava da “nije sevdah sve što Hanka pjeva” je ostala najupečatljivija. U novom Expressu saznajte zašto je to rekao.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šta se krije iza preoštrog napada Hasibe Agić na Božu Vreću, saznat ćete u printanom izdanju. Zašto Ibro Bublin nema vremena za ženidbu?

Enver Šadinlija reagovao je na intervju Nedžada Nećka Esadovića: Ne znam da je iko u mom originalnom tekstu promijenio slovo ili zarez u pjesmi „Sretan ti rođendan“.

Novi, bolji, redizajnirani… ali sa istim sloganom „OD NAS NE MOŽETE POBJEĆI!” PROVJERITE ZAŠTO SMO NAJČITANIJI!

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Tri decenije od napada na knjige u Sarajevu

Tri decenije od napada na knjige u Sarajevu

ONA RADI SVE ISTO KO JA: Karleuša dokazala da je kopiraju svjetske pjevačice i starlete

ONA RADI SVE ISTO KO JA: Karleuša dokazala da je kopiraju svjetske pjevačice i starlete