in

Tošićev advokat pripremio papire za razvod: Jelenine riječi kidaju dušu! – Senzacija

Tošićev advokat pripremio papire za razvod: Jelenine riječi kidaju dušu! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Prošlo je više od mjesec dana kako je Jelena Karleuša objavila saopštenje o razvodu od fudbalskog menadžera Duška Tošića. Međutim, do istog još uvijek nije došlo, a šuškalo se i da se slavni par pomirio, ali je Tošićev advokat Nikola Premović to demantovao:

– Duško Tošić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se uskoro doći do mirnog i sporazumnog rješenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloljetnih kćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite – rekao je Premović.

POVEZAN VIDEO:

No, ono što je Jelena izjavila govori da bi do pomirenja slavnog para ipak moglo doći.

Naime, kada je davala izjavu poslije spektakularnog koncerta u Leskovcu, Jelena nije željela da govori o njenom odnosu sa Duškom, ali je ipak pomenula da do razvoda možda ipak ne dođe.

– Ne bih ovom prilikom o privatnim stvarima. Imala sam puno koncerata, bavila sam se humanitarnim radom. Zadovoljna sam, zadovoljna sam i kako sam proslavila rođendan. A kada je razvod u pitanju, ovo nije ni vrijeme ni mjesto da pričam o tome. Mogu samo da ponovim da se ja nisam razvela, a ako se to desi, ja ću vas obavijestiti o tome – rekla je Jelena, što je mnoge navelo da pomisle da Karleuša ipak nije odustala od Duška.

Jelena je nedavno bila meta napada dugogodišnjeg prijatelja i kolege Ace Lukasa, koji je iznio niz uvredljivih riječi na njen račun, a pjevačica je u intervjuu za Story otkrila da ovo nije bio prvi put da je neko napada, ali da se oduvijek branila sama, da nikada nije imala zaštitu muškarca:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Mene nikad nijedan muškarac nije zaštitio, zaključno s mojim. Uvijek su me vrijeđali, ponižavali, a da nikome nije palo na pamet da me odbrani kao ženu – priznala je Jelena i dodala:

– Ono što sam ja, ne osjeća više ni bol, ni udarce, ni poniženja, ni tugu… Osjeća samo želju za preživljavanjem i vrlo često za osvetom, nažalost.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Solarni paneli na kućama dižu proizvodnju struje

Solarni paneli na kućama dižu proizvodnju struje

Ženama po prvi put dozvoljen ulazak na stadione u Iranu: Nastale su scene za pamćenje

Ženama po prvi put dozvoljen ulazak na stadione u Iranu: Nastale su scene za pamćenje