in

ONA RADI SVE ISTO KO JA: Karleuša dokazala da je kopiraju svjetske pjevačice i starlete

Slatka-Tajna.Eu

Voljeli je ili ne, uživali u njenim pjesmama ili ih osporavali, Jeleni Karleuši se mora odati priznanje na tome da diktira trendove na regionalnom estradnom nebu. Već duži vremenski period u medijima širom regiona vodi se polemika oko toga da li ona zaista postavlja standarde u oblačenju i scenskom nastupu ili svoje ideje „pozajmljuje“ od svjetskih muzičkih i modnih ikona poput Beyonce ili Kim Kardashian.

Često smo mogli vidjeti natpise da ona kopira druge planetrarno popularne dame, zatim da one kopiraju nju. Zbog toga se Diva odlučila da jednom zauvijek okonča tu diskusiju. Serijom fotografija na svom Instagram profilu objavila je neke svoje modne kombinacije, ali i scenske dekoracije, sa datumima kada je to oblačila i koristila, kao i jako slične, ako ne i identične izbore svjetski slavnih dama, takođe sa datumima njihovog oblačenja u iste.

Iz priloženog se može vidjeti da je JK stvarno bila prva koja je postavljala standarde i trendove, te će ova „pobjeda“ u značajnoj mjeri nahraniti njen ego.

U opisu ovih dokaza kratko je napisala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Ona radi sve isto ko ja – jasno aludirajući na svoj veliki hit, pa je tako samo dodatno uvećala svoju pobjedu.

Da li će ovime ušutkati redovne kritičare svog lika i djela teško je reći, ali bar za trenutak može da uživa u plodovima svog rada.

Piše: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U NOVOM “EXPRESSU” Voyage otvorio dušu: Moja borba za život u Francuskoj

Cijena 1.000 kubika gasa prešla 3.100 dolara