in

Nakon ruganja i udaraca: Aleksandra Prijović odlučila da napusti porodični dom

Nakon ruganja i udaraca: Aleksandra Prijović odlučila da napusti porodični dom
Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Prijović koja uživa u skladnom braku sa Filipom Živojinovićem, prije nekoliko godina, javnosti je otkrila da nije imala baš lijepo i mirno djetinjstvo i da su je vršnjaci navodno, maltretirali.

– Nisam imala neku podršku vršnjaka, vrijeđali su me, zvali su me pjevaljka. Puštali su mi videa i rugali mi se. Nije mi bilo svejedno, ali sam im rekla: „Samo se vi smijte jer ćete me slušati“ – prisjetila se Prijovićeva.

Kako je ranije istakla i to veoma iskreno, njihov odnos prema njoj doprinio je da se odseli iz svog rodnog grada.

– Jedva čekam dan kada ću da se preselim u Beograd – rekla je Aleksandra za koju se zna da je talenat i ljepotu naslijedila od majke.

– Znala sam da se i potučem sa vršnjacima kada su se rugali mojoj mami da je pjevaljka, ali ja to ne zamjeram, bili smo djeca – prisjetila se pjevačica.

Aleksandra Prijović koja danas važi za jednu od najpopularnijih pjevačica, vrtoglave zarade i ogromnih pregleda na Youtube-u prisjetila se svojih početaka, prvih nastupa otkrivši ko su bili njeni idoli.

– Moja mama je rekla kada su mene donijeli kod nje prodilištu i prepoznala je moj plač, rekla je da ću biti neka pjevačica – rekla je Aleksandra svojevremno za „Premijeru“ i dodala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Kada sam imala tri godine, oblačila sam i stavljala marame na glavu i pretvarala sam se da sam Ceca i Brena. Njih dvije su moji idoli, i kad god su bili na televiziji ja sam čekala da se sredim i imitiram ih – rekla je Prija i otkrila da je prvu nagradu osvojila kada je bila četvrti-peti razred pjevajući pjesmu Nine Badrić na festivalu „Djeca pjevaju hitove“.

– Moj prvi nastup je bio sa 14 godini u Beču za Novu godinu, gdje je bio i Šaban Šaulić – prisjetila se Aleksandra koja danas uživa u vrhu popularnosti.

(Express/Svet)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Greške koje pravimo kada spremamo kisele krastavce

Greške koje pravimo kada spremamo kisele krastavce

Nije dobro: Novi pad eura pogoršava noćnu moru evropskih kompanija

Nije dobro: Novi pad eura pogoršava noćnu moru evropskih kompanija