in

Aleksandra zarađuje tri puta više od Lepe Brene: Za godinu dana uzela ogroman novac

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Aleksandra Prijović prestigla je Lepu Brenu kada je riječ o zaradi s obzirom na to da je od početka godine zgrnula tri puta više love od nje.

Prija je od početka 2022. godine imala 50 nastupa, a samo od pregleda pjesama koje ima na jutjubu uplaćen joj je novac za koji može da kupi stan u Beogradu. S druge strane, Brena na pjesmama koje su odavno okačene na ovom kanalu, ima tek po nekoliko hiljada pregleda.

-Prija je u ovu godinu ušla radno, bukirala je tezge i nastupe tokom cijelog ljeta, a čeka je na desetine nastupa do kraja godine. Imala je do sad oko 50 odrađenih slavlja i sve tezge su joj imale dobre honorare, a dobro je zaradila i od pregleda na Jutjubu. Brena je, s druge strane, imala malo nastupa, više je putovala i trošila novac, a od pregleda na Jutjubu nije imala zaradu. Samo nekoliko njenih pjesama ima dosta pregleda, ostale nisu dobro prošle, pa je Brena počela da kači sve reportaže, intervjue i scene iz filmova u kojima je kao mlada glumila da bi broj pregleda na samom kanalu rastao – otkriva dobro upućen sagovornik Telegrafa.

-Prija je do sada od pregleda zaradila sumu koju neki pjevači ostvare kroz pet ili više godina. Otkako je objavila nove pjesme, ima još više angažmana za razliku od Lepe Brene koja se baškarila na moru – dodao je on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/Telegraf)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

IPAK NIJE “SAMO BRAT” Vreli poljupci Vojaža i Đine Džinović za vrijeme romantične večere

Izvoz hrane iz BiH skočio za 89 mil KM