in

UDAJE SE VANJA MIJATOVIĆ: Objavila sliku prstena, zakazali datum vjenčanja

Slatka-Tajna.Eu

Popularna pjevačica Vanja Mijatović, nakon nekoliko godina ljubavi sa svojim partnerom Aleksandrom, staje na ludi kamen.

Kako mediji saznaju, vjenčanje je zakazano za početak oktobra, a pjevačica će sudbonosno ‘DA’ izgovoriti u jednom prestižnom beogradskom lokalu.

Podsjećanja radi, poslije tačno godinu dana veze pjevačicu je zaprosio njen tadašnji dečko u njenom omiljenom grčkom restoranu, a tokom ručka joj je uručio dva poklona. U prvoj kesici bila je narukvica, koja je bila samo uvod za glavni dar – vjerenički prsten, koji se krio u drugoj kesici.

Vanja je tom prilikom za domaće medije priznala:

-Nama je jučer bila godišnjica i tim povodom smo otišli u grčki restoran da ručamo. On mi je prvo dao jedan poklon. Rekao mi je da zatvorim oči. Ja sam pomislila da je vjerenički prsten. Ličilo mi je da je to, pošto sam taj dan bila sva u bijelom, a ja sam inače ljubitelj crne boje. Otvorila sam oči i vidjela narukvicu i krunu. I ja kažem: “Aha, nije to, prevario me osjećaj”. Međutim, on mi je rekao ponovo da zatvorim oci. Ja otvorila oči, vidjela prsten. Bilo je baš lijepo. Pošto je tu bila neka uživo muzika otpjevala sam mu dio pjesme – govorila je tada Vanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Velika ljubav, kako pomenuti portal saznaje, ubrzo će biti krunisana brakom, a pripreme su uveliko u toku.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Od 1. oktobra za mnoge dolazi najveće povećanje plata u Njemačkoj

Sukulent Hoya Kerrii, srcolika biljka koja donosi pozitivnu energiju u dom