in

Predivna Helena Vuković u kreacijama sa potpisom bh. brenda JANARTA

Predivna Helena Vuković u kreacijama sa potpisom bh. brenda JANARTA
Slatka-Tajna.Eu

Glumica Helena Vuković bila je potpuno osvježenje i iznenađenje kada je riječ o stilskom i dizajnerskom smislu na ovogodišnjem otvaranju i zatvaranju 28. Sarajevo Film Festivala.

Zablistala je poput prave filmske dive u kreacijama brenda JANARTA sa potpisom dizajnerice Janje Stijepić koja već dugi niz godina djeluje na području modne scene i kostimografije.

 

Na ceremoniji otvaranja Helena je bila potuno iznenađenje i osvježenje u žutoj  jednostavnoj, elegantnoj i decentnoj haljini, sa istaknutim korzetom i dizajniranim cvjetnim uzorkom koji je padao preko jednog ramena, na scenu je donjela glamur kakav Sarajevo Film festival i zaslužuje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zadnju noć na zatvaranju 2v8. Sarajevo Film festivala Helena je izabrala kreaciju također sa potpisom brenda JANARTA i sve prisutne oduševila svojom odjevnom kombinacijom. Kreacija je bila iz dva dijela, jednostavne i decentne silene suknje A kroja koje je lagano padala i pratila liniju tijela i svečanog, bogato ukrašenog topa sa visokom kragnom. U pitanju je dizajnerski rad u koji je utkano preko 120 sati ručnog rada.

Kao što bi rekla ikona stila i dobrog dizajna slavna Coco Chanel – „Simplicity is the keynote of all true elegance.“ To su uistini i dokazale Helenine kombinacije i kreacije na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu  i crvenom tepihu na kojem se pojavila kao apsolutna vladarica dobrog stila, elegancije i profinjenih kreacija izvrsnog dizajna.

Brand JANARTA djeluje kao samostalni kreativni studio pod čijim okriljem je nedavno i otvoren  Showroom u centru Sarajeva, u kojem se vrlo posvećeno dizajnira  i izrađuje custom made dizajnerska i scenska odjeća.

The post Predivna Helena Vuković u kreacijama sa potpisom bh. brenda JANARTA appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Top 15 najsmešnijih likova na Balkanu!

Top 15 najsmešnijih likova na Balkanu!

Poznat nasljednik Halilhodžića na klupi Maroka

Poznat nasljednik Halilhodžića na klupi Maroka