in

Poznat nasljednik Halilhodžića na klupi Maroka

Slatka-Tajna.Eu

Prema pisanju marokanskih medija, Fudbalski savez te zemlje odlučio je da dužnost selektora umjesto Vahida Halilhodžića preuzme Valid Regragui (46).

Maroko je izborio plasman na Svjetsko prvenstvo, i u Kataru će igrati u Grupi F zajedno sa Belgijom, Kanadom i Hrvatskom.

“Savez je sa Regraguijem postigao dogovor vezan za sve tehničke detalje kao i za ciljeve koje bi trebalo ostvariti”, objavio je portal “alyaoum24”, dok je specijalizovani sportski portal “hesport” prenio kako je Regragui potpisao trogodišnji ugovor.

Halilhodžić je napustio klupu Maroka prije desetak dana zbog “različitih pogleda na način pripreme” popularnih “Lavova Atlasa” za nastup na Svjetskom prvenstvu”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Regragui je ove godine sa Vidadom iz Kazablanke osvojio afričku Ligu šampiona i titulu prvaka Maroka, i spominjao se kao najveći kandidat za selektora i prije smjene Halilhodžića.

Tokom igračke karijere Regragui, koji je rođen u Francuskoj i gotovo isključivo igrao za francuske klubove, igrao je na poziciji desnog beka, i upisao je 45 nastupa za reprezentaciju Maroka.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Predivna Helena Vuković u kreacijama sa potpisom bh. brenda JANARTA

Pobjednik “Zvezda Granda” presadio kosu i pokazao nevjerovatnu promjenu