in

EVO KAKO IZGLEDA I ŠTA RADI ZGODNI IGNACIO Za glumcem iz “Kasandre” uzdisale su dame širom svijeta

Slatka-Tajna.Eu

Španske serije su svojevremeno na našim prostorima bile izuzetno gledane, ali čini se da je “Kasandra” doživjela najveći uspjeh. Svima je za oko zapao glumac manekenske građe i duge kose, koji i danas, kada je na pragu osme decenije, važi za velikog zavodnika.

Osvaldo Rios Alonso, glumac portorikanskog porekla, tada je glumio zgodnog i imućnog mladića (i njegovog brata blizanca) u tridesetim godinama koji se zaljubljuje u cirkusku cigančicu. Njegova kultna uloga iz 1996. godine u seriji “Kasandra” osvojia je simpatije širom svijeta.

On je jedini glumac iz Latinske Amerike čije su televizijske serije nadmašile prodaju u više od 100 zemalja i prevedene su na čak 32 jezika. Studirao je bas i gitaru i muzikom se paralelno bavio za vrijeme svoje glumačke karijere. Osnovao je i svoju produkcijsku kuću, koja je u svojim projektima imala razne mini serije i dokumentarne filmove.

Uloga u seriji “Kasandra”, donijela mu je priznanja međunarodnih kritičara čak 17 za najizvrsnijeg glumca u 7 zemalja latinske Amerike.

Osvaldo se danas može prepoznati jedino po nekada prelijepom zavodničkom pogledu, budući da se dosta promijenio i prema riječima pojedinih medija izbotoksirao. Iako aktivno vježba i uskoro će zagaziti u osmu deceniju, i danas je muškarac za kojim bi se mnoge dame okrenule na ulici.

Tri puta je izgovarao sudbonosno “DA” i iz tih brakova ima tri sina. Trenutno je u vezi sa Lusianom Rodrigez, a njegova prošlost nije bila tako mirna i lijepa poput njegovog lika. Osvaldo je 2004. godine bio osuđen na zatvorsku kaznu zbog krivičnog djela nasilja u porodici, nad tadašnjom djevojkom Dejzi Santjago.

On je za španske medije svojevremeno istakao kako nije znao da cijeni svoju djevojku i kroz suze priznao da je vršio verbalno i fizičko nasilje nad njom.

Ni kasnije ga nisu zaoblizali optužbe da je zlostavljao partnerke u braku sa novinarkom Karmen Dominiči te u vezi sa brazilskom atletičarkom Kasijanom Rosom.

Iako su neki španski mediji prenijeli da je stavio tačku i na posljednju svoju četvorogodišju vezu sa Lusijanom Rodrigez na njegovom Instagram profilu su i dalje slike sa njegovom aktuelnom partnerkom, gdje uživa u Meksiku.

On će se navodno preseliti iz Meksika u Majami zbog posla, međutim, ono što je sigurno jeste da Osvaldo ima dinamičan život i u osmoj deceniji i da nije poput svojih vršnjaka koji su na pragu penzije i koji čuvaju unuke. Izgleda da ostaje vječiti zavodnik.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zinchenko odugovlačio s izvođenjem auta kako bi čuo pjesmu koju su mu posvetili navijači Arsenala

Vjerski lideri u BiH zajedno protiv nasilja nad ženama