in

Prvo je navijaču poklonio zlatni Rolex, a sada je ušao u prodavnicu dječijih igračaka i napravio šou

Slatka-Tajna.Eu

Saint-Maximin je jedan od najplaćenijih igrača u Newcastleu i jasno je da zarađuje ogroman novac, ali je pokazao da mu očito nije problem da ga troši i uveseljava što više ljudi oko sebe.

Francuz se prije desetak dana našao u centru pažnje kada je jednom navijaču Newcastlea poklonio zlatni Rolex sat čime je šokirao sve, a ni sam navijač nije moga da vjeruje šta se dešava.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Saint-Maximin je davao autograme navijačima Newcastlea, a onda je otišao do autobusa i donio je kutiju s Rolexom i dao ga navijaču koji je bio tu sa svojim sinom.

Međutim, da to nije bila samo slučajnost fudbaler Newcastlea je ponovo pokazao. Saint-Maximin je i ovaj put oduševio englesku javnost i dobio je je sjajnu podršku zbog toga što radi.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Naime, prije nekoliko dana Saint-Maximin je bio u jednoj radnji s dječijim igračkama i poveo je 100 mladih navijača Newcastlea i svakom od njih je kupio igračku, a onda je platio račun i za ostale kupce u radnji.

Račun koji je Saint-Maximin platio iznosio je skoro 10.000 funti, ali njemu to uopšte nije bio problem, te je djeci rekao da mogu uzeti bilo koju igračku bez obzira na cijenu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Javnost u Engleskoj oduševljena je potezima fudbalera Newcastlea, te su poručili da se i ostale zvijezde Premiershipa trebaju ugledati na ovog momka.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ACA LUKAS GODINU DANA ŽIVIO SA KSENIJOM PAJČIN: Pjevač tražio samo jedno od nje, to je poštovala

“Mostar godinama nije prolazan grad, imamo rezervacije već za narednu godinu”