in

Jastuci u obliku omiljenog keksa koji će razveseliti vaš dom

Jastuci u obliku omiljenog keksa koji će razveseliti vaš dom
Slatka-Tajna.Eu

Ukrašavanje dekorativnim jastucima najbolji je način da vaš omiljeni prostor učinite toplim i razigranim. Bilo da se radi o garniturama za sjedenje, klupama u hodniku i gotovo bilo čemu u spavaćoj sobi, dodavanjem jastuka istaknut ćete suptilne značajke dizajna u prostoru. Ali, šta ako se odmaknete od klasike i odlučite na nešto nesvakidašnje?

U svijetu interijera, sve više se cijeni inovativnost, naročito jer se sve više osluškuju potrebe savremenog čovjeka i upravo kroz nove komade daje se odgovor na njih. Naročito je interesantno kada dekorativni komadi u sebi imaju određenu dozu duhovitosti, odnosno kada zbog oblika ili boje asociraju na neke posebne, vama drage stvari.

Gotovo bez sumnje svima omiljeni petit-beurre keks pri samom pomenu sve vraća u djetinjstvo. A, sada ih možete imati i u svom domu i to ni više ni manje nego u formi jastuka. Ovaj preslatki i originalni detalj podići će svaki interijer, a zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Petit-beure kekse kao i tzv. sendvič kekse s kremastim punjenjima sada možete naći u obliku jastuka za sofu, fotelju, krevet ili kao podmetač za sjedenje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Ovaj spektar boja idealan je jer ćete ih bez problema moći prilagoditi svakom interijeru. Ovo su bez sumnje, dizajnerski komadi koji vaš dom čine ljepšim i ugodnijim mjestom, a pri samom pogledu na njih bude najljepše moguće uspomene iz djetinjstva!

 

The post Jastuci u obliku omiljenog keksa koji će razveseliti vaš dom appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Smesno  na SVADBAMA!!!  part#1   (kompilacija)..S.J..

Smesno na SVADBAMA!!! part#1 (kompilacija)..S.J..

PSG brojao do sedam, ali ponašanje Mbappea i Neymara je privuklo najviše pažnje

PSG brojao do sedam, ali ponašanje Mbappea i Neymara je privuklo najviše pažnje