in

AKO BUDE SODOME I GOMORE, LIČNO BIH IH OTJERAO SA ULICE! Aca Lukas o gej paradi

AKO BUDE SODOME I GOMORE, LIČNO BIH IH OTJERAO SA ULICE! Aca Lukas o gej paradi
Slatka-Tajna.Eu

Nakon što su Ana Nikolić i Seka Aleksić javno zaratile oko svojih stavova koji se tiču održavanja Europrajda u septembru u Beogradu, i drugi pripadnici estrade su se podijelili na one koji su za i na one koji su za protiv održavanja ove manifestacije.

Svoje učešće su potvrdile Senidah, Sara Jo, Edita Aradinović, Angelina, Sajsi MC, Bojana Vunturišević i Elektra Elit. Pored njih, javnu podršku LGBT populaciji godinama daju i Nataša Bekvalac i mnogi drugi, dok je, s druge strane, sličnog mišljenja kao Ana Nikolić i Vesna Zmijanac.

Aca Lukas nema ništa protiv održavanja Europrajda sve dok on na bilo koji način, nekim postupcima i potezima ne provocira one koji nisu pripadnici gej populacije.

-Ne bih nikad pjevao na Europrajdu, ali nemam ništa protiv njegovog održavanja ukoliko učesnici budu bili u granicama normalnog ponašanja i neprikazivanja Sodome i Gomore na ulici. Ovo kažem zato što sam, igrom slučaja, takve iste parade vidio u Berlinu i Cirihu. Ukoliko budu normalno šetali uz muziku, to je u redu. Ali ako budu skakali goli jedni po drugima po gradu, to bih sankcionisao. Nemam ništa protiv gej ljudi, niti njihove parade ukoliko imaju granicu pristojnog i normalnog ponašanja i ako ne ugrožavaju druge. Ukoliko budem primijjetio da moje dijete može na ulici da vidi takvu vrstu Sodome i Gomore koju sam ja vido u zapadnoj Evropi, zauzeću drugi stav. Lično bih ih otjerao sa ulice, zaustavio paradu i protestovao protiv nje – istakao je Lukas.

Folker smatra da je Ana Nikolić pogrešno protumačena.

-Kolege koje budu tamo pjevale, ljudi imaju svoj posao, nek pjevaju. Što se tiče Ane, pogrešno je protumačena, ona kaže isto što i ja. Ses je za četiri zida. Ses na javnom mjestu – ne! Između bilo koga – ne! U zapadnoj Evropi na prajdovima je tako. Ako tako bude i ovdje, ja ću biti organizator parade heteroseksualaca. Sve što se bude dešavalo na Europrajdu, mi ćemo napraviti na našoj paradi. Nadam se da neću biti živ kad homoseksualnost postane obaveza, da ću umrijeti dotad – završio je Lukas u svom maniru.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Groblje mira: Služena sveta misa zadušnica za sve žrtve totalitarnih režima / Bljesak.info

Groblje mira: Služena sveta misa zadušnica za sve žrtve totalitarnih režima / Bljesak.info

ODBILA JE PROSIDBU: Saše Popovića, a on ju je nakon skandala izbacio iz Granda! – Senzacija

ODBILA JE PROSIDBU: Saše Popovića, a on ju je nakon skandala izbacio iz Granda! – Senzacija