in

SUPRUGA MILANA KALINIĆA JE VANSERIJSKA LJEPOTICA: 16 godina su zajedno, a od njenih slika u bikniju staje pamet

SUPRUGA MILANA KALINIĆA JE VANSERIJSKA LJEPOTICA: 16 godina su zajedno, a od njenih slika u bikniju staje pamet
Slatka-Tajna.Eu

Milan Kalinić (49) nikad nije krio ponos što pored sebe ima ženu kao što je Sandra. Nakon 17 godina braka, ovaj par zna da je smijeh najbolji saveznik sreći i skladu:

“Pitaju me šta je tajna. Evo ovo, kad se poslije 16 godina sa vama i dalje ovako smije. To je TAJNA,” napisao je glumac i voditelja ispod fotografije na kojoj grli svoju nasmijanu suprugu.

Međutim, malo ko zna da su Sandra i Milan 2014. godine prolazili kroz veliku bračnu krizu.

Naime, kada su mediji prije sedam godina prenijeli da Sandra Milana vara sa vlasnikom jednog beogradskog kluba, glumac i voditelj, koji svoju ženu obožava i kojoj bezrezervno vjeruje, tada je postupio kao pravi džentlmen i zauzeo se da odbrani svoju suprugu i njihov brak.

“Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine. Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao,” govorio je tada za “Kurir” on.

Sandra je sa druge strane suprugu uzvratila podršku i dala mu snagu, kada je 2015. godine izazvao saobraćajnu nesreću.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako je njihov odnos prolazio kroz veliku krizu, uspjeli su da prebrode nedaće i da svoju ljubavnu priču ojačaju, a sve to kako bi Tei i Vuku pružili pravi primjer i toplinu porodičnog doma.

Danas, kada je sve ružno iza njih, Milan o svojoj suprugi govori sa najvećim divljenjem i poštovanjem.

“Kada kažu da je neko zaljubljen kao prvog dana to je laž, to je nemoguće, strast i zaljubljenost vremenom izblijede. Sandra i ja smo toliko dugo zajedno i sve više i više uživamo, ali kako vrijeme prolazi sve smo veći prijatelji, smijemo se još više nego prije i dopunjujemo. To su rijetke stvari koje mi imamo jer gledajući druge ljude shvatam da su mnogi zajedno samo formalno, ili da su iz nekih razloga izgubili ono ‘nešto’ i da više nije to to,” izjavio je jednom prilikom Milan.

Godine prolaze, a Milanova supruga Sandra ne mari za njih. Ona uživa u svakom trenutku svog života i često dobija komplimenta na račun izgleda.

“Nema osobe, ajde muškarci, ne bi sigurno pričali meni jer sam joj muž, ali interesantno je kako svaka žena, žene koje fenomenalno izgledaju, kako se oduševljavaju i dive mojoj ženi. Ali meni to ne treba niko da kaže, ja gdje god da se pojavim sa Sandrom, koliko god tu ima prelijepih žena, moja Sandra je ili najljepša ili među dvije, tri najljepše, ja sam subjektivan, stvarno je tako,” bio je iskren voditelj.

(Express/Stil)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U bolnici još dvoje pacijenata iz Tuheljskih toplica, policija utvrđuje okolnosti nesreće

U bolnici još dvoje pacijenata iz Tuheljskih toplica, policija utvrđuje okolnosti nesreće

Počinje najsveobuhvatniji program poduzetništva za mlade u BiH

Počinje najsveobuhvatniji program poduzetništva za mlade u BiH