in

OBRAZOVANJE IM NIJE JAČA STRANA: Ove pjevačice su završile samo osnovnu školu

OBRAZOVANJE IM NIJE JAČA STRANA: Ove pjevačice su završile samo osnovnu školu
Slatka-Tajna.Eu

One su popularne, atraktivne i zajedno imaju milione pratilaca na društvenim mrežama i bezbroj fanova. Ali, obrazovanje je diskutabilno.
Jedna od najpopularnijih pjevačica danas svakako je Aleksandra Prijović. Ona broji uspjehe u poslu, a kada biste pogledali njenu školsku knjižicu, ne biste mogli da nađete ocjene iz sva četiri razreda srednje škole.

-Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu – rekla je pjevačica i dodala:

-Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu – izjavila je jednom prilikom Aleksandra Prijović, koja je završila samo tri razreda srednje.

Pored Prije, samo osnovno obrazovanje su stekli: Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović. Na ovom spisku je i Hasan Dudić, a dugo se pričalo i da Dara Bubamara nema srednje obrazovanje.
Edita Aradinović ima samo osam razreda osnovne škole. Ona se ispisala iz Srednje tehničke škole za dizajn kože, koji je vremenom prestao da je zanima.

Vesna Zmijanac takođe je jedna od onih koja ima završenu samo osnovnu školu, ali je zato prvi intimni odnos imala sa profesorom matematike.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloljetna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinijele su da se moje već oformljeno tijelo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vrijeme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa – rekla je pjevačica jednom prilikom, koja možda nema diplomu srednje, ali je završila kurs daktilografije.

Naravno, nisu svi neobrazovani.
Tu su oni sa diplomom srednje škole: Svetlana Ceca Ražnatović je po zanimanju poljoprivredni tehničar, Buba Miranović je babica, Indira Radić medicinska sestra, a Halid Muslimović je metalo-strugar.

Vera Matović završila je učiteljsku, a Mira Škorić srednju trgovačku, dok je Seka Aleksić frizerka po zanimanju.

A ovo su najškolovaniji pjevači na estradi, mogu se pohvaliti fakultetskim diplomama:
Neda Ukraden ima dve diplome, završila je Pravni i Filološki fakultet, Zdravko Čolić je diplomirani ekonomista, Dragoljub Đuričić i Žika Milenković završili su Akademiju likovnih umjetnosti, Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KAKO I ZAŠTO DIVLJA TRŽIŠTE NEKRETNINAMA? Da li je to rezultat sprege narko i građevinske mafije?!

KAKO I ZAŠTO DIVLJA TRŽIŠTE NEKRETNINAMA? Da li je to rezultat sprege narko i građevinske mafije?!

“The Rachel” frizura iz 90-ih opet je u modi

“The Rachel” frizura iz 90-ih opet je u modi