Categories: Estrada

Bivši joj je oteo sina i sakrio u Bosni: Prošla je pakao poslije razvoda, sudila se s njim, a onda je uslijedio šok obrt! – Senzacija

Pjevačicu Indiru Radić posljednjih godina ne viđamo mnogo, a nedavno je natpupila poslije duge pauze u jednom beogradskom lokalu. Njen život punio je stranice medija, njene pjesme punile su klubove, a malo ko je znao da je estradna pjevačica početkom 90-ih prošla kroz pravi pakao.

I danas je u medijima malo poznato da je Indira sina Severina rodila sa 25 godina, a identitet oca svoga djeteta nikada nije otkrila.

– Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dijete, tad sam htjela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







“Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovjek, kada je htio da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovjek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila kćerku koju sam oduvijek željela”, ispričala je Indira.

ekskluziva.ba

Redakcija

Recent Posts

Prihodi od indirektnih poreza veći za 398 miliona KM

Nakon što je UIO u četiri mjeseca 2024. godine privredi vratila 691 miliona KM po…

34 minute ago

DIVNE VIJESTI ZA PETRA GRAŠU: Stiže prinova

U dom Petra Graša i njegove supruge Hane stiže nova prinova. Njihova kćerka Alba dobiće društvo, što je i Grašo potvrdio…

55 minuta ago

Dan oslobođenja Grada Zagreba – HRT

Dan oslobođenja Grada ZagrebaFoto: HTV / HRTSavez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske te Grad…

56 minuta ago

Ova objava je trenutno najveći hit u svijetu fudbala

Borusija Dortmund je senzacionalno eliminisala Pari Sen Žermen i plasirala se u finale Lige šampiona.…

1 sat ago

GOTOVO JE: BHRT ispunio obećanje, jutros, umjesto programa na Federalnoj televiziji, emitira se…

Jutros nema programa na Federalnoj televiziji. Umjesto jutarnjeg programa emitira se testna slika. Jasno je…

3 sata ago