Categories: Estrada

Vesna Zmijanac napisala testament: Nekretnine u BG Atini Nikoliji, unukama po stan, a evo ko dobija kuću na Bukulji, novac i kola! – Senzacija

Pjevačica Vesna Zmijanac ostavila je nekretnine u Beogradu i Atini kćerki Nikoliji, a po jedan stan prepisala je i unukama Rei i Hani. Kuću na Bukulji, automobile i novac djeliće Nikolija i njen muž Relja Popović.

Vesna Zmijanac (65) napisala je testament. Legendarna pjevačica nedavno se sastala sa advokatom kako bi podijelila nasljedstvo, koje uključuje četiri stana, kuću, dva automobila i podeblji bankovni račun.

Ona je unukama Rei (6) i Hani (1) ostavila po jedan stan u Beogradu, ali nije zaboravila ni kćerku Nikoliju i zeta Relju Popovića, kojima će takođe pripasti dobar dio pjevačicinog bogatstva.

– Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodijelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je kćerki, unukama, ali i zetu – priča dobro obaviješten izvor.

Prema njegovim riječima, pjevačica se trudila da obezbijedi kćerku, ali i unuke.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







– Vesna živi u jednom stanu u Beogradu, dok je druga dva kupila da bi ih izdavala. Onaj u kome živi prepisala je kćerki Nikoliji! On je najveći od tri i na najboljoj je lokaciji, pošto se nalazi u Kneza Miloša. Platila ga je čak 400.000 eura! Druga dva su takođe u Beogradu, samo su malo manja, ali luksuzno opremljena. Njih je ostavila unukama Rei i Hani, svakoj po jedan. Nikoliji je takođe pripao i stan u Atini u kom je živjela tokom studija u Grčkoj – kaže sagovornik.

On dodaje da Vesna nije zaboravila ni zeta Relju, kog obožava i gleda kao sina!

– Mnogima zvuči nevjerovatno, ali ga je uključila u testament. Njih dvoje su se posljednjih godina baš zbližili, jer on često dolazi u kuću na Bukulji i pomaže joj. Vesna mu skuha domaći ručak, pa onda ćaskaju, sređuju dvorište… Nikolija i on će dijeliti kuću i imanje na Bukulji, kao i svu njenu pokretnu imovinu, uključujući dva automobila. Njima će pripasti i poveća suma novca, koju je Vesna uštedjela i nalazi se na njenom bankovnom računu. Čak ni njeni najbliži ne znaju o kojoj je sumi riječ, jer to krije – priča izvor.

ekskluziva.ba

Redakcija

Recent Posts

“Je li istina da si se čula sa Saladinom dok ti je bivši muž bio živ?”: Novi napad na Mahiru zbog kojeg je odmah reagovala

Nedavno je došlo do novog prozivanja Mahire Hajdarpišić putem Instagrama, gdje su je pratitelji pitali…

4 minute ago

Ako želite da budete srećni narednog dana, ove tri stvari radite uveče

Pripremiti se za dobar dan ne znači samo imati dosljednu jutarnju rutinu, iako je i…

33 minute ago

Englez se sprema da istrči svoj 1.000 maraton

LONDON - Za većinu ljudi istrčavanje maratona je veliko dostignuće, ali ne i za Engleza…

45 minuta ago

JOVANA JEREMIĆ SE PREZNOJILA ZBOG LAPSUSA DEČKA DRAGANA TOKOM LAJVA: ”TAKO JE, KAKO JE”

Voditeljka Jovana Jeremić i njen dečko, biznismen Dragan Stanković, ovog jutra su domaćini Jutarnjeg programa…

1 sat ago

Čelsi krenuo po Viktora Osimena

RIM - Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena,…

3 sata ago

BOŽO VREĆO O SVOJOJ MAJCI: Samo kad ljubavi imate, Bog je u vama

Princ sevdaha Božo Vrećo poručio je pratiocima na Instagramu da je, prije puta domu – majčici za…

4 sata ago