in

Ovo je Duškova sestra koja je pomirila JK i Tošića: Velika je bratova podrška, a evo šta misli o snajki Jeleni! – Senzacija

Ovo je Duškova sestra koja je pomirila JK i Tošića: Velika je bratova podrška, a evo šta misli o snajki Jeleni! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Početkom jula odjeknula je kao bomba objava Jelene Karleuše da se razvodi od Duška Tošića posle 14 godina, a nedavno je sama pjevačica rekla da se još nije razvela od bivšeg fudbalera.

Međutim, kako prenosi Star, pjevačica i fudbaler su ipak riješili da svom braku pruže još jednu šansu, a za sve je kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vrijeme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namjestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.

Ova dama, rođena sestra fudbalera Duška Tošića, veoma je bliska s bratom i njegovom porodicom, a domaći mediji su pisali kako je ona bila uz fudbalera i pjevačicu u njihovim teškim trenucima u životu. Katarina nije bila aktivna na Instagramu skoro godinu dana, a nije se obraćala pratiocima ni nakon incidenta.

Katarina, koja izbjegava pojavljivanje u medijima, i poslije svih nesuglasica u braku njenog brata i snaje, sačuvala je gotovo sve fotografije sa Jelenom Karleušom, što jasno pokazuje njen stav o cijeloj situaciji.

Pored sopstvenih porodičnih slika, Duškova sestra uglavnom objavljuje fotografije Tošićeve porodice, a najviše je onih sa Jelenom.

Kako se pisalo, ona je u izuzetnim odnosima sa svojom slavnom snajkom Jelenom Karleušom, a odlično se slaže s bratanicama Atinom i Nikom, koje je navodno često čuvala. Posebno je interesantno to koliko mlađa kćerka poznatog para podsjeća upravo na svoju lijepu tetku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na njenom profilu na Instagramu može se vidjeti da neretko boravi u Duškovoj i Jeleninoj vili, kao i da im se nerijetko pridruži na putovanjima, a nerijetko je ponosno dijelila i fotografije bratovljeve porodice.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Treba raditi na samopouzdanju za pokretanje vlastitog biznisa

Treba raditi na samopouzdanju za pokretanje vlastitog biznisa

Kargo pantalone opet su u modi

Kargo pantalone opet su u modi