in

OBOŽAVALI SMO JE KAO ĐINU IZ “SREĆNIH LJUDI” Povukla se sa scene u jeku slave, evo kako sada izgleda

Slatka-Tajna.Eu

Glumicu Jugoslavu Drašković svi pamtimo kao Đinu iz serije “Srećni ljudi” i može se reći da joj je ta uloga obilježila život.

Ona je bila kćerka Vukašina Golubovića i starija sestra malog Nece, a svi su željno isčekivali nedjelju i nove dogodovštine omiljenih likova. Serija se emitovala od 1993. do 1996. godine, ali tokom godina nije izgubila na aktuelnosti već je dobila i nove fanove.

Ona je diplomirala u klasi Radeta Šerbedžije na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu, nakon čega je više glumila u beogradskim pozorištima. A onda je dobila ponudu da zamijeni Dubravku Mijatović i da postane nova Đurđina Golubović u seriji “Srećni ljudi”.

Što se Jugoslave tiče, ona je tada ostvarila veliku popularnost, ali je glumica nakon snimanja serije riješila da se povuče iz javnosti.

Naime, ona je 1994. godine upoznala ljubav svog života, baš kad je dobila ulogu Đine. Stanovali su istoj zgradi i svakodnevno se susretali.

Glumica se udala za Zorana Cvetanovića 1995. godine i naredne dobila kćerku Mašu. Povukla se iz svijeta glume i započela zajednički rad sa suprugom na firmi. Nažalost, svoju veliku ljubav je izgubila kada je Zoran preminuo 2019. godine. Imao je samo 61. godinu, a Jugoslava još uvijek obilježava njegove rođendane, pa je nedavno na Instagramu podijelila emotivnu fotografiju uz riječi:

“Zauvijek tvoj dan. Sretan rođendan gdje god da si”, napisala je.

Ona više od dvadeset godina nije glumila u serijama, da bi je nedavno vidjeli u “Urgentnom centru” i “Igri sudbine” kao Božidarku, majku manekenke Sofije Šubarević , a nastavila je i da vodi muževljev biznis koji ima veze sa distribucijom filmova i njihovim premijerama.

(Kurir.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Croatia FM expects High Rep to correct mistakes that harm Bosnian Croats

Blagaj osvanuo u poznatoj pucačini ”Counter Strike”