in

Plaćaju da pijete vino u Španiji i Portugalu, dnevnica 240 evra

Slatka-Tajna.Eu

Da li je vino ukusnije kada ga pijete iz lijepe čaše na terasi sa prelijepim pogledom ili je svejedno da li ste kod kuće, pijete iz šolje i gledate televiziju? Britanski lanac vinoteka Mažestik upravo to želi da sazna, pa će nekome platiti 240 evra da bude dio jedinstvenog istraživanja.

Iz ove vinoteke su objavili da traže pripravnika koji će im pomoći da saznaju da li vino ima bolji ukus na odmoru.

Odabrani pripravnik će biti poslat na Pirinejsko poluostrvo na tri dana, uz plaćene letove i smještaj, kao i dnevnicu od 240 evra.

Odabrana srećna osoba će dobiti kutiju vina proizvedenih u Španiji i Portugalu kako bi mogla da ih pije upravo u područjima gdje su proizvedena. Kada se taj izlet završi, njihov pripravnik će dobiti potpuno isti sanduk vina da proba kod kuće da vidi da li će osjetiti bilo kakvu razliku.

“Nije potrebno prethodno iskustvo, samo otvoren um, pasoš i ljubav prema lijepim bocama”, kažu iz Mažestika.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Zainteresovani bi trebalo da popune prijavu na veb-stranici pomenute vinoteke, koja je otvorena samo za stanovnike Velike Britanije i da napišu koje vino vole najviše da piju na odmoru, uz 200 riječi o tome zašto baš oni zaslužuju da budu pripravnik, kao i njihovo mišljenje da li je vino ukusnije u inostranstvu.

Kako navode na njihovoj stranici, prijave traju do 19. avgusta, a srećnik će na svoje putovanje krenuti u septembru.

(B92)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Energija Sunca za neke u BiH isplativije sija

PUFBiH: U 149 kontrola otkriveno 70 neprijavljenih radnika